سفارت کانادا

سفارت کانادا

گرفتن وقت سفارت کانادا

مدارک لازم جهت گرفتن وقت سفارت کانادا از آنکارا :

اسکن پاسپورت و فرم پر شده 160 DS

در صورت پر کردن فرم توسط همکاران تا هزینه ای اضافه می شود.

وقت سفارت کانادا از ابو ظبی:

در ابوظبی نیازی نیست که وقت سفارت بگیرید

پیکاپ ویزای کانادا از آنکارا:

جهت اطلاع از هزینه پیکاپ ویزای کانادا از آنکارا با ما تماس حاصل فرمائید.

مدت زمان 2 هفته

مدارک لازم برای پیکاپ ویزا :

اصل پاسپورت

انواع ویزای کانادا

ویزای توریستی:

ویزای یک بار ورود (single)

ویزای چند بار ورود (multiple)

ویزای 5 ساله (supervisa)

مسافر برای گرفتن وقت سفارت کانادا به دو صورت اقدام می نماید:

درخواست کاغذی (draft):

مسافر باید تمامی مدارک خود را ترجمه با مهر دارالترجمه رسمی

و تأیید دادگستری آماده نماید و به یکی ازکنسولگری های سفارت کانادا در:

شهرهای  آنکارا، استانبول یا ابوظبی مراجعه نماید تا مدارک را به سفارت تحویل دهد.

با توجه به قانون جدید انگشت نگاری، حضور فرد الزامی است.

پس از تحویل مدارک و انجام انگشت نگاری درخواست وی در سفارت ثبت می شود

و باید منتظر جواب بماند.

لازم به ذکر است که:

هزینه ی ویزا باید از طریق بانک به حساب سفارت واریز گردد

و رسید آن به همراه مدارک به کارگزاری تحویل داده شود.

پس از تحویل مدارک به سفارت فرد یک کد پیگیری (Tracking ID) دریافت می کند

که از طریق آن می‌تواند وضعیت پرونده ی خود را از ابتدا تا انتها از طریق سایت کارگزاری سفارت (VAC) پیگیری کند.

بیشترین زمان پاسخگویی که از جانب سفارت اعلام شده  62روز است.

درخواست آنلاین:

در این نوع درخواست نیازی به حضور مسافر در کنسولگری نمی باشد.

متقاضی مدارک را به صورت اسکن شده در سایت سفارت کانادا ثبت میکند.

برای انجام درخواست آنلاین باید یک حساب کاربری در سایت سفارت ایجاد شود.

پس از انجام مراحل ارزشیابی آنلاین، در صورت تأیید صلاحیت و دریافت کد کاربری، شخص می تواند نسبت به درخواست آنلاین اقدام نماید.

برای انجام این کار باید تمامی مدارک به صورت اسکن شده موجود باشد.

پرداخت هزینه‌ی ویزا در این روش تنها از طریق کارت اعتباری صورت می گیرد.

پس از اتمام کار متقاضی یک شماره‌ی پرونده و برگه ی انگشت نگاری دریافت می‌کند

و پیگیری پرونده تنها از طریق این شماره صورت می‌گیرد.

زمانیکه ثبت نام آنلاین انجام شد:

شخص تا یک ماه زمان دارد که برای انگشت نگاری به یکی از کنسولگری‌های سفارت کانادا در آنکارا، استانبول یا ابوظبی مراجعه نماید.

زمان پاسخگویی به درخواست آنلاین، طبق اعلان سفارت، 25 روز می‌باشد.

انگشت نگاری:

انگشت نگاری مرحله آخر ثبت نام ویزای کانادا در سفارت می‌باشد.

در حالتی که متقاضی درخواست خود را به صورت آنلاین ثبت می‌کند تا 30 روز مهلت دارد که:

به یکی از شعب واک در آنکارا، استانبول یا ابوظبی مراجعه نماید.

در غیراینصورت درخواست او باطل میشود و هزینه‌ی پرداخت شده برگشت داده نمی‌شود.

در صورتی که فرد بخواهد حضوری ثبت نام کند:

در موقع ثبت نام و تحویل مدارک انگشت نگاری انجام می‌شود.

توجه داشته باشید که تا زمانیکه انگشت نگاری انجام نشود

ثبت نام تکمیل نشده و درخواست ویزای او تحت بررسی قرار نخواهد گرفت.

تعرفه ثبت نام ویزا:

هزینه ویزا: 100 دلار

هزینه انگشت نگاری : 85 دلار

به عبارتی در ثبت نام حضوری برای هر نفر باید 185 دلار  به حساب سفارت کانادا واریز شود.

در ثبت نام آنلاین پرداخت از طریق کارت اعتباری و به صورت آنلاین انجام می گردد.

اما در ثبت نام حضوری باید آن وجه در گارانتی بانک به حساب سفارت واریز شود و رسید آن تحویل سفارت گردد.

مدارک لازم جهت ویزای توریستی تک ورود (شش ماهه)، چند بار ورود (2 ساله):

کپی تمام صفحات پاسپورت

ترجمه شناسنامه

نامه ی تمکن مالی یا گردش حساب چهار ماهه

تکمیل و تأیید فرم درخواست ویزا (application form)

تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی (family information)

یک قطعه عکس 3.5 * 4.5

ارائه ی ترجمه سند ملکی

ارائه ی ترجمه مدرک شغلی

(برای صاحبین مشاغل جواز کسب لازم است، اما برای کارمندان نامه ی اشتغال به کار و فیش حقوقی باید ارائه شود)

رزرو هتل و بلیط (اختیاری)

دعوتنامه (اختیاری)

ترجمه سند ازدواج (اگر زن و شوهر با هم اقدام کنند)

وقت سفارت کانادا

مدارک لازم جهت دریافت ویزای پنج ساله (Supervisa):  

ویزای 5 ساله که همان ویزای 10 ساله می‌باشد اما به علت:

اعتبار پاسپورت‌های ایرانی که بیشتر از 5 سال نیست، اعتبار این ویزا برای ایرانی‌ها 5 ساله لحاظ می شود.

افرادی واجدالشرایط دریافت این نوع ویزا هستند که فرزند یا نوه‌ی آنها

دارای اقامت موقت یا دائم (دارنده PR یامقیم کانادا) باشد.

معمولاً والدین دانشجویان در حال تحصیل در کانادا یا والدین افراد مقیم کانادایی

می توانند نسبت به درخواست این ویزااقدام کنند.

برای دریافت ویزای پنج ساله علاوه بر مدارک فوق الذکر لازم است که:

 مدارک اقامت دائم یا موقت فرد مقیم در کانادا

– ارزشیابی مالی فرد مقیم در کانادا

– T4

– گواهی حقوقی فرد مقیم در کانادا

– بیمه یک ساله برای متقاضی

– نتیجه آزمایشات پزشکی متقاضی (پزشکان مورد تائید) ارائه شود.

 

درصورتی که از قوانین اخذ ویزای کانادا اطلاعات کاملی ندارید…

با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.

(10 خط)   35678112-031

خط ویژه:     35090-031

 

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن