سفارت انگلیس

سفارت انگلیس

گرفتن وقت سفارت انگلیس

 وقت سفارت انگلیس

1- تعیین نوع ویزا درخواستی جهت تعیین هدف از سفر
نوع ویزا
هدف از سفر
ویزاهای انگلیس از لحاظ نوع ویزا درخواستی ویزا اقامتی انگلیس
ویزا ازدواج انگلیس
ویزا توریستی انگلیس (غیر مهاجرتی)
ویزا تجاری انگلیس (غیر مهاجرتی)
ویزا دانشجویی انگلیس (غیر مهاجرتی)
ویزاهای انگلیس از لحاظ مدت دوره ویزا درخواستی ویزا 6 ماهه انگلیس
ویزا 2 ساله انگلیس
ویزا 5 ساله انگلیس
2- جمع آوری مدارک موردنیاز ویزا درخواستیهر متقاضی دریافت ویزا انگلیس باید با دلایل و مدارک محکم و مستند، افسر مربوط به امور کنسولی را متقاعد نماید که صلاحیت ورود به خاک انگلیس را داراد.
نوع ویزا درخواستی مدارک مورد نیاز
هر مسافر بنا به نوع ویزا درخواستی و مدت دوره ویزا درخواستی مدارکی باید به سفارت ارائه دهد متفاوت است، اما بطور کلی مدارک مورد نیاز به شرح روبرو است :


 

  • اصل پاسپورت فعلی با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ مسافرت به انگلستان و اصل پاسپورت های قبلی.
  • یک نسخه تکمیل شدۀ فرم آنلاین درخواست روادید به همراه برگۀ تاییدیه وقت سفارت انگلیس
  • تاییدیه واریزی وجه سفارت انگلیس ( که توسط شرکت یزدان گشت سفیران انجامپذیر است. )
  • ۲ قطعه عکس ۴٫۵*۳٫۵ .
  • اصل و یا کپی دعوتنامۀ معتبر ( در صورت نداشتن دعوتنامه، رزرو هتل در انگلستان )
  • اصل و ترجمه رسمی سند ازدواج .
  • اصل و ترجمه رسمی شناسنامه.
  • اصل و ترجمه رسمی مدارک شغلی مربوطه
    • گواهی اشتغال به کار که در آن در مورد تاریخ درخواست مرخصی ذکر شده باشد و اینکه آیا این مرخصی با حقوق میباشد یا خیر – جواز کسب – پروانه فعا لیت – کارت بازرگانی – لیست بیمه ۶ ماهه گذشته – گواهی تاییدیه بیمه – روزنامه رسمی تآسیس و آخرین تغییرات – فیش حقوقی ۶ ماه آخر – برگه مالیاتی پرداخت شده – کارت پرسنلی – حکم کارگزینی – حکم بازنشستگی – کارت بازنشستگی – پروانه مطب – کارت مهندسی – کارت دانشجویی و…
  • مدارک میزبان در انگلستان
    • دعوتنامه به همراه کپی پاسپورت و مدارک اقامتی دعوت کننده – پرینت حساب بانکی – مدارک شغلی و گواهی اشتغال به کار با ذکر درآمد – فیش حقوقی ، سند ملکی ملک محل اقامت در انگلستان یا اجاره نامه – آخرین برگ مالیاتی پرداخت شده – قبوض پرداختی از قبیل آب ، برق ، گاز و…
  • اصل ریز پرینت حساب شخصی و جاری به زبان لاتین برای ۶ ماه گذشته ، سپرده های بانکی و..
  • برای مدیران و سهامداران اصل ریز پرینت حساب شرکت و شخصی به زبان لاتین برای ۶ ماه گذشته الزامیست.
  • اصل و ترجمه رسمی سند ملکی ، در صورت اجاره دادن، اصل و ترجمه اجاره نامه
3- تکمیل فرم درخواست ویزامهم ترین مرحله اخذ ویزا انگلیس
دانلود فرم درخواست ویزا انگلیس
شما ( متقاضی اخذ ویزا ) میتوانید اطلاعات فرم درخواست ویزا انگلیس را شخصاً تکمیل نمایید. البته با توجه به این تکمیل اطلاعات فرم درخواست ویزا انگلیس مهمترین مرحله در اخذ ویزا انگلستان هست توصیه میشود در صورتیکه آشنایی کافی به زبان انگلیسی و نحوه تکمیل فرم را ندارید، مسئولیت آن را به فردی مطمئن و مجرب بسپارید. همچنین میتوانید از خدمات وقت سفارت انگلیس در آژانس مسافرتی یزدان گشت سفیران با داشتن سال ها تجربه در امر وقت سفارت و پیکاپ ویزا، استفاده کنید.
4- ترجمه مدارک
کلیه مدارک متقاضیان ویزای انگلیس باید به زبان انگلیسی ترجمه شود. ترجمه رسمی ( دارالترجمه ) برای تمامی مدارک فوق کافیست. به علت اینکه در روز تحویل مدارک ، مصاحبه ای از متقاضی انجام نمیگیرد تمامی مدارک فوق صرف نظر از اینکه قبلآ به انگلستان سفر کرده اند و یا خیر ، باید کامل و دقیق باشد ، خصوصآ مدارک بانکی اعم از درآمد و مخارج ماهیانه که در فرم درخواست روادید باید دقیق بیان شود. (در این مورد نیز می توانید از تیم ترجمه یزدان گشت سفیران کمک بگیرید.)
5- انتخاب کنسولگری مورد نظر جهت اخذ وقت سفارت و حضور برای مصاحبهتهران – آنکارا – استانبول – دبی – ابوظبی )
جهت انجام امور مربوط به اخذ ویزا انگلستان برای ایرانیان سفارتخانه های انگلیس در تهران (ایران)، آنکارا و استانبول (ترکیه)، دبی و ابوظبی (امارات) مناسب هستند. یکی دیگر از موارد تعیین کننده مکان مصاحبه این است که در صورت انتخاب شهرهای غیر از تهران جهت انجام مصاحبه ویزا، شرایط مربوط به پیکاپ پاسپورت ( پیکاپ ویزا ) از آن شهرها را مد نظر بگیرید؛ به این معنا که آیا در مرحله صدور ویزا الزامی برای مراجعه مجدد شخص متقاضی وجود دارد یا خیر. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این مورد به بخش ” پیکاپ ویزا انگلیس ” این سایت مراجعه نمایید. هم اکنون امکان پیکاپ پاسپورت در کنسولگری های آنکارا و استانبول و دبی وجود دارد.
6- پرداخت هزینه های مرتبط با ویزای درخواستی
مبلغ واریزی سفارت انگلیس برای انواع مختلف ویزا به شرح زیر است:
مدت اعتبار ویزا مبلغ واریزی همکار مبلغ واریزی مسافر 
ويزا توريستي ۶ ماهه 285 دلار 305 دلار
ويزا توريستي ۲ ساله 675 دلار 695 دلار
ويزا توريستي ۵ ساله 1119 دلار 1125 دلار
ويزا توريستي ۱۰ ساله 1375 دلار 1395 دلار
ويزا دانشجویی Tier4 ۶۰۰ دلار + هزینه بیمه ۶۵۰ دلار + هزینه بیمه
دوره زبان ۶۵۰ دلار + هزینه بیمه ۷۰۰ دلار + هزینه بیمه
short term study ۴۰۰ دلار + هزینه بیمه ۴۵۰ دلار + هزینه بیمه
درصورتی که متقاضی، شخصا اقدام به تکمیل فرم آنلاین نماید، مبلغ $۲۰ از هزینه کارمزد کسر می گردد. کارمزد ما شامل پرکردن فرم، گرفتن وقت و واریزی وجه سفارت می باشد.
7- اخذ وقت سفارت انگلیس
پس از انتخاب کنسولگری دلخواه و پرداخت هزینه ویزا، یکی از وقت های ( وقت سفارت انگلیس ) موجود را برای مصاحبه انتخاب نمایید.
مدارک مورد نیاز برای اخذ وقت سفارت انگلیس :
اسکن صفحه اول پاسپورت متقاضی – تکمیل شدۀ فرم فارسی درخواست وقت سفارت – در صورت داشتن دعوتنامه ،اسکن دعوتنامه و مدارک اقامتی دعوت کننده
8- حضور در کنسولگری در روز مقرر جهت انجام مصاحبهسفر به کشور انتخاب شده جهت مراجعه به VAC و انجام انگشت نگاری
  • نکته قابل توجه متقاضیان این که یک ساعت قبل از ساعت مقرر وقت مصاحبه خود در سفارت انگلیس حضور داشته باشند.
  • حضور متقاضیان برای انگشت نگاری و ارائه مدارک برای تمامی انواع ویزای انگلیس الزامی می باشد.
  • زمان انگشت نگاری حدود ۲۰ دقیقه طول خواهد کشید.
  • همچنین متقاضیان نباید نگران اقامت خود در کشور ترکیه یا امارات باشند چرا که همکاران ما میتوانند ترتیب سفر و اقامت متقاضیان را به بهترین شکل و شرایط در کشور مصاحبه شونده بدهند.
  • نکات قابل توجه برای دارندگان وقت سفارت انگلیس از خارج از کشور :
  • بعد از تحویل کلیه مدارک و  پاسپورت به سفارت انگلیس، سفارت پاسپورت متقاضی را به وی باز نمی گرداند (به جز درخواست های اقامتیSETTLEMENT ) و متقاضی برای بازگشت به ایران باید یک برگه عبور از سفارت ایران دریافت کند.
  • متقاضیان ویزای توریستی، تجاری و یا دانشجویی ملزم به دریافت برگه عبور هستند و حتما باید ۳ روز کاری در آنکارا یا استانبول حضور داشته باشند تا برگه عبور برایشان صادر شود اما متقاضیان ویزای اقامتی نیازی به ماندن بیش از یک روز ندارند.
  • ** امکان صدور برگه عبور در کشور امارات وجود ندارد لذا متقاضیانی که به این کشور مراجعه می کنند باید تا زمان صدور نتیجه ویزا یعنی ۱۵ روز کاری (۲۰ تا ۲۵ روز) در امارات بمانند یا به خرید خدماتی همچون “priority” ویا “super priority” ویا  “passport pass back” اقدام نمایند. این خدمات به شرح زیر هستند:
    • Priority :
      • با خرید این سرویس نتیجه ویزای شما در عرض ۵ روز کاری (بین ۵ تا ۸ روز) صادر خواهد شد.
      • هزینه این سرویس که مبلغ ۱۹۱ دلار آمریکا است باید نقدا در مرکز ویزا دبی یا ابوظبی پرداخت شود.
    • Super Priority :
      • با خرید این سرویس نتیجه ویزای شما ظرف ۲۴ ساعت صادر خواهد شد.
      • هزینه این سرویس که مبلغ ۶۰۰ پونداست باید نقدا در مرکز ویزا دبی یا ابوظبی پرداخت شود.
    • Passport Pass Back :
      • با خرید این سرویس گذرنامه در همان روز انگشت نگاری به شما باز می گردد و می توانید به ایران برگردید.
      • هزینه این سرویس که مبلغ ۶۴ دلار آمریکا است باید نقدا در مرکز ویزای دبی یا ابوظبی پرداخت شود.
      • نتیجه ویزای شما پس از ۱۵ روز کاری (۲۰ تا ۲۵ روز) صادر خواهد شد و سفارت به شما اطلاع خواهد داد تا به امارات بازگردید و گذر نامه خود را به سفارت تحویل دهید.
      • پس از تحویل گذرنامه، نتیجه ویزا طی ۳ روز به شما ارائه می شود.
      • توجه داشته باشید که برای مرحله دوم به جای سفر دوباره به امارات می توانید از سرویس پیکاپ استفاده نمایید. ( توضیحات در بخشپیکاپ ویزا انگلیس )

حضور متقاضیان برای انگشت نگاری و ارائه مدارک برای تمامی انواع ویزای انگلیس الزامی می‌باشد.

زمان انگشت نگاری حدود ۲۰ دقیقه طولخواهد کشید.

با توجه به این که متقاضیان ویزای توریستی، تجاری و یا دانشجویی ملزم به دریافت برگه عبور هستند

حتما باید ۳ روز کاری در آنکارا یا استانبول حضور داشته باشند تا برگه عبور برایشان صادر شود.

اما متقاضیان ویزای اقامتی نیازی به ماندن بیش از یک روز ندارند.

*توجه داشته باشید امکان صدور برگه عبور در کشور امارات وجود ندارد

لذا متقاضیانی که به این کشور مراجعه می‌کنند باید تا زمان صدور

نتیجه ویزا یعنی ۱۵ روز کاری (۲۰ تا ۲۵ روز) در امارات بمانند

یا به خرید خدماتی همچون priority, super priority, passport passback اقدام نمایند.

جزییات این خدمات به شرح زیر می‌باشد:

Priority:

با خرید این سرویس نتیجه ویزای شما در عرض ۵ روز کاری (بین ۵ تا ۸ روز) صادر خواهد شد.

هزینه این سرویس که مبلغ ۱۹۱ دلار آمریکا است باید نقداً در مرکز ویزای دبی یا ابوظبی پرداخت شود.

Super Priority:

با خرید این سرویس نتیجه ویزای شما ظرف ۲۴ ساعت صادر خواهد شد.

هزینه این سرویس که مبلغ ۶۰۰ پونداست باید نقداً در مرکز ویزای دبی یا ابوظبی پرداخت شود.

Passport Pass Back:

هزینه این سرویس که مبلغ ۶۴ دلار آمریکا است باید نقدا در مرکز ویزای دبی یا ابوظبی پرداخت شود.

با خرید این سرویس گذرنامه در همان روز انگشت نگاری به شما باز می گردد و می‌توانید به ایران برگردید.

نتیجه ویزای شما پس از ۱۵ روز کاری (۲۰ تا ۲۵ روز) صادرخواهد شد.

سفارت به شما اطلاع خواهد داد تا به امارات بازگردید و گذر نامه خود را به سفارت تحویل دهید.

پس از تحویل گذرنامه نتیجه ویزا طی ۳ روز به شما ارائه می شود.

توجه داشته باشید که برای مرحله دوم به جای سفر دوباره به امارات می‌توانید از سرویس پیکاپ استفاده نمایید.

 

درصورتی که از قوانین اخذ ویزای انگلیس اطلاعات کاملی ندارید…

با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.

(10 خط)   35678112-031

خط ویژه:     35090-031

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن