کشورهای اقیانوسیه

ویزا نیوزیلند

شرایط اخذ ویزا کشور نیوزیلند

شرایط اخذ ویزا کشور نیوزیلند

آدرس و شماره تلفن سفارت نیوزیلند در تهران :

تهران: خیابان پاسداران شمالی، ‏خیابان موحدی دانش، ‏خیابان گلستان ‏شمالی(شهید قاسمی)، کوچه سوسن، کوچه ‏پارک دوم، پلاک ۱‏

تلفن : ‏۲۶۱۲۲۱۷۵

فکس : ‏۲۶۱۲۱۹۷۳

وب سایت  : www.nzembassy.com/iran

چه کسانی می توانند اقدام کنند؟

– افرادی که کمتر از 55 سال سن داشته باشند

– از سلامتی کامل برخوردار باشند

– سوءسابقه و پیشینه کیفری نداشته باشند

– دارای گذرنامه معتبر باشند

– آشنایی و تسلط به زبان انگلیسی داشته باشند:

داشتن مدرک زبان بین المللی آیلتس جنرال یا آکادمیک با حداقل نمره 6.5 که بیش از دو سال از تاریخ دریافت آن نگذشته باشد.

(فارغ التحصیلان از دانشگاههایی که در آن به زبان انگلیسی درس خوانده اند از ارائه مدرک زبان معاف هستند.)

– از حداقل تحصیلات دیپلم و یا بالاتر برخوردار باشند.

– دارای سابقه کاری ترجیحا مرتبط با زمینه تحصیلی خود باشند.

– توانایی پرداخت هزینه های اقدام و بررسی درخواست ویزای خود را داشته باشند.

شرایط مهاجرت کاری به نیوزیلند و دریافت اقامت دائمی نیوزیلند.

در حال حاضر برای کار و زندگی دائمی در نیوزیلند،دو نوع ویزا یا اجازه اقامت برای ورود به نیوزیلند و زندگی در آن وجود دارد:

– ویزا یا اجازه اقامت برای افراد ماهر،تحصیلکرده و متخصص Skilled Migrant Category که به اختصار SMC نامیده می‌شود.

این افراد در صورتی که از سوی کارفرمایی در نیوزیلند پیشنهاد رسمی کار داشته باشند و سایر شرایط عمومی برای دریافت ویزا را نیز داشته باشند،می توانند از همان ابتدا با دریافت اقامت نیوزیلند وارد این کشور شوند.

اقدام برای دریافت اقامت دائمی نیوزیلند پس از دو سال کار و زندگی در این کشور و دریافت سیتیزن شیپی(گذرنامه نیوزیلندی) پس از 5 سال زندگی در این کشور میسر است.

در صورتی هم که این افراد پیشنهاد رسمی کار نداشته باشند ولی از حداقل امتیاز عمومی لازم برای دریافت ویزا برخوردار باشند،باز هم می‌توانند بصورت کاری به نیوزیلند مهاجرت کنند و در صورت یافتن کار برای دریافت اقامت دائمی نیوزیلند هم اقدام کنند.

– برای افرادی که در زمینه ها و مشاغل پرتقاضای کشور نیوزیلند موردنیاز هستند و یا از سوی کارفرمایی در نیوزیلند پیشنهاد کاری دارند،امکان دریافت ویزا یا اجازه اقامت موقت که به آن ویزای Work to Residence گفته میشود وجود دارد.

با دریافت این ویزا شما میتوانید وارد نیوزیلند شوید و سریعاً مشغول بکار شوید.

برای افرادی هم که پیشنهاد کاری مشخصی ندارند،در صورتی که پس از مدت حداکثر نه ماه پس از ورود به نیوزیلند موفق به یافتن کار در نیوزیلند شوند، امکان تبدیل ویزای موقت کاری به ویزای اقامت دائمی وجود دارد.

نحوه امتیازبندی و مراحل اقدام برای مهاجرت به نیوزیلند از ابتدا تا انتها

ارزیابی متقاضیان مهاجرت به نیوزیلند در دو مرحله اصلی انجام میشود.

یکی مرحله اولیه یا پیش ارزیابی Pre-Assessment است که در آن ابتدا هیچ مدرکی از شما خواسته نمیشود و با تکمیل یک فرم ارزیابی اولیه و ارسال آن در نتیجه به شما گفته میشود که شایستگی اقدام برای مهاجرت را دارید یا خیر.

حد نصاب امتیاز برای قبولی در این مرحله دریافت حداقل امتیاز 100 است.

اگر امتیاز شما از 100 امتیاز کمتر باشد،در همین مرحله پذیرفته نمی شوید و نمی توانید برای مرحله بعدی اقدام کنید.

اگر هم امتیاز شما 140 یا بالاتر باشد،در مدت کوتاهی خواهید توانست به نیوزیلند مهاجرت کنید.

اما اگر امتیاز شما امتیازی بین 100 و 140 باشد (که معمولا بیشتر متقاضیان در این گروه قرار میگیرند) در فهرست انتظار یا Pool قرار خواهید گرفت.

یعنی آنکه قادر به اقدام برای مهاجرت و رفتن به مرحله بعدی خواهید بود ولی رفتن و نرفتن شما به نیوزیلند بیشتر به تصمیم نهایی اداره مهاجرت نیوزیلند بستگی خواهد داشت.

روال کار این فهرست انتظار هم به این صورت است که هر دوهفته یک بار این فهرست بررسی میشود و بصورت خودکار کسانی که دارای امتیاز حداقل 140 باشند انتخاب می‌شوند.

در صورتیکه ظرفیت تکمیل نشود (که معمولا تکمیل نمی شود) نفرات بعدی از میان کسانی انتخاب می‌شوند که پیشنهاد کار از نیوزیلند داشته باشند یا در نیوزیلند سابقه کار داشته باشند (دارندگان ویزای کار).

در آخر به ترتیب و بر اساس امتیاز بین 100 تا 140 سایر متقاضیان نیز انتخاب خواهند شد تا ظرفیت تکمیل شود.

کسانی که انتخاب نشوند در لیست انتظار یا Pool باقی خواهند ماند تا 14 روز دیگر مجدد این کار انجام شود.

در این مرحله در صورتیکه نام یک متقاضی از لیست بیرون کشیده شود از او درخواست خواهد شد تا مرحله ثبت درخواست ویزا یا همان مرحله دوم ارزیابی را انجام دهد.

مرحله دوم که مرحله ارزیابی کامل یا Full Assessment است،از شما خواسته می شود که تمامی مدارک موردنیازی که در بخش ارزیابی از آنها یاد کرده اید را همراه با رسید پرداخت هزینه لازم برای انجام فرایند بررسی نهایی و صدور ویزا ارسال کنید.

مدارک تحصیلی و سوابق کاری شما باید ترجمه رسمی شده و توسط وزارت علوم خارجه ایران و وزارت دادگستری تایید و ممهور شوند.

مدرک زبان و یا سایر مدارک موردنیاز نیز می توانند توسط خود شخص متقاضی ارسال شوند.

بعلاوه شما باید مراحل چک آپ یا معاینات پزشکی و دریافت نامه عدم سوءپیشینه از کشور یا کشورهای محل زندگی خود در حال و گذشته را ضمیمه مدارک موردنیاز کنید.

برای انجام مراحل پزشکی،باید تنها از سوی پزشکانی که اداره مهاجرت نیوزیلند آنها را به رسمیت میشناسد مراحل را طی کنید و تأیید شوید.

برای پیدا کردن مرکز پزشکی مربوط به خودتان،می توانید به اینجا بروید.برای کشور ایران،پزشکان موردتأیید به شرح زیر هستند.

  • دکتر اوشین هاکوپیان :

آدرس : خیابان مطهری، ساختمان شماره 111، تهران کلینیک

تلفن:28713345 – 28721888

فکس : 28962227

  • دکتر داود کاظمی :

آدرس : خیابان کریم خان، میدان صناعی، خیابان مدیری، بیمارستان تهران

تلفن : 25-28821021

فکس : 22295512

ایمیل : davoud_kazemi@yahoo.com

  • دکتر همایون شهیدی :

آدرس :دو راهی قلهک، خیابان شریعتی، بیمارستان ایران مهر

تلفن : 22009071

فکس : 22602649

  • دکتر ابراهیمی راد :

آدرس : خیابان جمهوری مرکز درمانی نادر

تلفن : 66707060

بطور متوسط 200 هزارتومان مجموعا هزینه انجام معاینات پزشکی،رادیولوژی و عکسبرداری ایکس-ری از قفسه سینه و تست آزمایش خون شما در تهران میشود.

دقت هم داشته باشید که مدارک معاینات پزشکی شما نباید بیش از 3 ماه از تاریخ صدرو آنها گذشته باشد در غیراینصورت باید مجددا آنها را انجام دهید و ارسال کنید.

پس از دریافت تمامی مدارک و رسید پرداخت هزینه ها،در مورد پرونده شما تصمیم گیری لازم انجام میشود و پس از مدتی به شما امکان دارد یکی از این سه تصمیم ابلاغ شود:

1-دریافت اجازه اقامت دائمی یا Permanent Residency

2-دریافت اجازه اقامت موقت Work to Residence به شرط پیدا کردن کار در نیوزیلند تا حداکثر نه ماه پس از ورود به نیوزیلند

3-عدم موافقت و رد درخواست ویزا

مراحل اقدام را از ابتدا تا انتها بصورت خلاصه در نمودار زیر می توانید مشاهده کنید:

اما روش امتیاز بندی بدین شرح است:

*سن:

  • از 20 تا 29 سال: 30 امتیاز

  • از 30 تا 39 سال: 25 امتیاز

  • از 40 تا 44 سال: 20 امتیاز

  • از 45 تا 49 سال: 10 امتیاز

  • از 50 تا 55 سال:  5 امتیاز

*مدرک تحصیلی و ریزنمرات ترجمه و تائید شده:

  • کاردانی(دیپلم و فوق دیپلم): 40 امتیاز

    کارشناسی(لیسانس): 50 امتیاز

  • کارشناسی ارشد(فوق لیسانس): 55 امتیاز

نکته مهم در مورد تحصیلات دانشگاهی:

برای دریافت امتیاز مدرک تحصیلی،دانشگاه محل تحصیل شما و مدرک و تحصیلات دانشگاهی شما بایستی در فهرست موردتأیید اداره مهاجرت نیوزیلند قرار داشته باشد.

بیشتر دانشگاههای سراسری ایران در این فهرست هستند.

در صورتی که دانشگاه محل تحصیل شما در فهرست بالا نباشد،شما میتوانید با پرداخت هزینه ای برای ارزیابی مدرک تحصیلی تان اقدام کنید.

*سابقه کار:

  • 2 سال: 10 امتیاز

  • 4 سال: 15 امتیاز

  • 6 سال: 20 امتیاز

  • 8 سال: 25 امتیاز

  • 10 سال یا بیشتر: 30 امتیاز

نکات مهم در مورد سابقه کار:

امتیاز سابقه کار تنها در صورتی به فرد متقاضی تعلق می گیرد که:

1- سابقه کار تمام وقت باشد.

2- قابل ترجمه و تایید رسمی باشد (سوابق بیمه ای داشته باشد).

3- در زمینه ای مرتبط و متناسب با رشته تحصیلی فرد متقاضی باشد.

4-در صورتی که فرد متقاضی پیشنهاد رسمی کار از نیوزیلند داشته باشد،زمینه تحصیلی وی با زمینه کار پیشنهادی همخوانی داشته باشد.

پس در صورتی که تنها زمینه تحصیلی فرد در فهرست مشاغل مورد نیاز بلند مدت نیوزیلند باشد ولی سابقه کاری مرتبط با آن وجود نداشته باشد، هیچ امتیازی از سابقه کار به فرد تعلق نمی‌گیرد.

5- برخی رشته ها،مشاغل و سوابق کاری مشمول بررسی و مشروط به تایید سازمان ارزیابی مدارک نیوزیلند هستند.فهرست این مشاغل در اینجا آمده است.

*خویشاوند نزدیک در نیوزلند:

  • 10 امتیاز

امتیازات اضافی به افرادی تعلق میگیرد که:

1- در یکی از زمینه های شغلی شدیداً موردنیاز کشور نیوزیلند که تحت عنوان نواحی که با کمبود مهارت و نیروی انسانی ماهر مواجه هستند یا area of absolute skills shortage از آنها یاد میشود،سابقه کاری مربوط داشته باشند.

این مشاغل در فهرست کاملی که به آن فهرست مهارتهای موردنیاز بلندمدت یا Long Term Skill Shortage List گفته میشود در اینجا قابل مشاهده است.

در صورتی که در یکی از این مشاغل دارای سابقه کاری مرتبط دو تا پنج سال باشید، 10 امتیاز اضافی و در صورت داشتن سوابق کاری شش سال و بیشتر 15 امتیاز اضافی به شما تعلق میگیرد.

2- دارای سابقه کاری مرتبط در یکی از زمینه های قابل رشد در آینده یا identified future growth area باشند.

در حال حاضر،این زمینه ها شامل رشته های بیوتکنولوژی، فناوری اطلاعات یا IT و برخی رشته های خاص از جمله هنر،موسیقی،چاپ و تبلیغات،معماری،طراحی،طراحی مد،فیلم و ویدئو،هنرهای تجسمی و غیره هستند.

در صورتی که در یکی از این شاخه ها دارای سابقه کاری مرتبط دو تا پنج سال باشید، 10 امتیاز اضافی و در صورت داشتن سوابق کاری شش سال و بیشتر 15 امتیاز اضافی به شما تعلق میگیرد.

3- در صورتی که شخص همراه شما (همسر یا پارتنر) دارای پیشنهاد رسمی کار از نیوزیلند باشد و یا در نیوزیلند مشغول بکار باشد، 20 امتیاز اضافی به شما تعلق میگیرد.

4- در صورتی که از کارفرمایی در منطقه ای خارج از اوکلند پیشنهاد کاری داشته باشید، 10 امتیاز اضافی به شما تعلق میگیرد.

5- در صورتی که یکسال در نیوزیلند بصورت تمام وقت در مقطع کارشناسی تحصیل کرده باشید، 10 امتیاز اضافی

در صورتی که یکسال در مقاطع بالاتر در نیوزیلند تحصیل کرده باشید 10 امتیاز اضافی

در صورتی که دو سال در مقاطع بالاتر در نیوزیلند تحصیل کرده باشید 15 امتیاز اضافی به شما تعلق میگیرد.

* امتیاز ویژه برای افرادی که دارای پیشنهاد رسمی کار از نیوزیلند هستند.

اگر در حال حاضر در نیوزیلند به مدت 12 ماه یا بیشتر مشغول بکار بوده باشید، 60 امتیاز خواهید داشت.

اگر کمتر از این مدت در نیوزیلند کار کرده باشید و یا دارای پیشنهاد کاری از نیوزیلند باشید، 50 امتیاز به شما تعلق می گیرد.

در صورتی که یکی از شرایط ذکر شده را داشته باشید،به احتمال بسیار زیاد ویزایی که دریافت میکنید ویزای اقامت دائمی خواهد بود.

– حسابگر خودکار امتیازات شما

در صورتی که مطمئن نیستید که چند امتیاز میتوانید کسب کنید،میتوانید از حسابگر خودکار سایت اداره مهاجرت نیوزیلند در اینجا استفاده کنید تا مطمئن شوید که آیا شایستگی لازم برای اقدام کردن را دارید یا خیر.

توجه کنید که کسب حداقل 100 امتیاز برای اقدام اولیه الزامیست.

روش اقدام بصورت گام به گام برای مهاجرت به نیوزیلند

در صورتی که مطمئن هستید از 100 امتیاز حد نصاب لازم برای اقدام کردن برخوردار هستید،نوبت به اقدام کردن و ارسال فرم اولیه ارزیابی یا همان EOI یا Expression Of Interest تقاضایتان میرسد.

برای این کار ابتدا باید فرم ارزیابی را تکمیل کنید.دو راه برای این کار وجود دارد.

شما میتوانید بصورت آنلاین فرم را تکمیل کنید یعنی ابتدا در اینجا ثبت نام میکنید و سپس با ایجاد حساب کاربری فرم را تکمیل میکنید و یا اینکه اگر دسترسی به اینترنت ندارید و یا برایتان سخت است.

پس از آنکه فرم ارزیابی اولیه را تکمیل نمودید،نوبت به ارسال آن میرسد.

اگر بصورت آنلاین فرم را تکمیل کرده باشید،هزینه ارسال تقاضا برای ارزیابی اولیه بصورت آنلاین 440 دلار نیوزیلندی است که معادل 340 دلار آمریکا می‌شود اما اگر بصورت کاغذی فرم را تکمیل کرده باشید،باید هزینه بیشتری بپردازید یعنی 560 دلار نیوزیلندی که معادل حدودا 433 دلار آمریکا می‌شود.

مبالغ موردنظر را می توانید از طریق کارتهای اعتباری و یا حواله بانکی بپردازید.

در صورتی که به مرحله ارزیابی کامل یا Full Assessment راه پیدا کنید،همراه با تمامی مدارک بایستی هزینه ای را هم بپردازید.

اگر در ایران هستید و برای ویزای مهارت SCM می خواهید اقدام کنید،بایستی از طریق دفتر اداره مهاجرت نیوزیلند در انگلستان(دفتر لندن) اقدام کنید.

میزان این هزینه برای افرادی که از ایران برای ویزای مهارت نیوزیلند اقدام می‌کنند 1090 پوند انگلستان (تقریبا 1700 دلار آمریکا) است.

در صورتی که تمامی مدارک شما در این مرحله کامل و بدون نقص باشد،در پایان برای دریافت ویزای خود مبلغی نهایی بعنوان Migrant Levy می‌پردازید که میزان آن 310 دلار نیوزیلندی یا تقریبا 240 دلار آمریکاست.

– حسابگر خودکار هزینه ها

اگر نمی دانید که از کدام سفارت نیوزیلند در محل اقامت فعلی خود باید اقدام کنید و یا اینکه می‌خواهید بدانید چقدر برایتان این اقدام هزینه در بر خواهد داشت،می توانید با مراجعه به اینجا از آنها باخبر شوید.

  • اگر هم اصلاً نمی دانید کدام ویزا و کدام فرآیند مهاجرت برای شخص شما بهترین انتخاب می‌تواند باشد،بهتر است به بخش ویژه ای که در سایت اداره مهاجرت نیوزیلند به همین خاطر ایجاد شده است در اینجا بروید.

  • مراحل را دنبال کنید و از راهنمایی های خودکار سایت استفاده لازم را ببرید.

امکان دریافت ویزای کاری “موقت” نیوزیلند برای برخی مشاغل موردنیاز فوری

برای برخی مشاغل در نیوزیلند،نیاز بسیار فوری وجود دارد و بهمین خاطر افرادی که دارای شرایط لازم و سوابق کاری مرتبط در این زمینه‌ها هستند از اولویت برخوردار هستند.

فهرست این مشاغل که به آن  Immediate Skill Shortage List  یا ISSL گفته می‌شود را می‌توانید در قالب یک فایل PDF در اینجا مشاهده کنید.

توجه کنید که برای اینگونه مشاغل امکان تبدیل ویزای آن به ویزای اقامت دائمی وجود ندارد.

در واقع ویزای کار موقت ویزایی است که برای اینگونه مشاغل خاص در نظر گرفته می‌شود.

فرصت استثنایی اقدام برای دریافت ویزای کاری نه ماهه Silver Fern

صرف نظراز ویزای مهارتی SCM و یا اقامت Work to Residency که در بالا تشریح شد،اداره مهاجرت نیوزیلند هرساله در تاریخ 27 آوریل فرصتی استثنایی را برای متقاضیان متخصص برای مهاجرت به نیوزیلند فراهم میکند که بر اساس آن تنها 300 نفر شانس این را خواهند داشت که با دریافت ویزای نه ماهه کاری وارد نیوزیلند شوند و به دنبال کار بگردند.

برای اقدام جهت ویزای Silver Fern Job Search شما باید بین 20 تا 35 ساله باشید و حائز تمامی شرایط موردنیاز از جمله داشتن سلامتی کامل،عدم سوءسابقه،مدرک زبان،مدرک تحصیلی و سوابق کاری باشید.

همچنین باید بتوانید ثابت کنید که در مدت این نه ماه می توانید از پس هزینه های زندگی خود در نیوزیلند برآیید (4200 دلار نیوزیلندی).

تنها تفاوت مهم این نوع ویزا با ویزاهای دیگر در این است که لازم نیست دیگر در فهرست انتظار بمانید بلکه باید تلاش کنید جزو 300 نفر نخست باشید.

اگر علاقمند به داشتن اطلاعات تکمیلی بیشتر از این نوع ویزا هستید،تمامی شرایط موردنیاز بطور کامل در اینجا نوشته شده است.

تمامی مراحل اقدام نیز بصورت آنلاین و اینترنتی است و زمان باز شدن سایت برای اقدام ساعت 10 صبح روز 27 آوریل (به وقت محلی نیوزیلند) می‌باشد.

درصورتی که موفق به دریافت این نوع ویزای پرطرفدار شوید و پس از ورود به نیوزیلند کار تخصصی مناسبی پیدا کنید،می‌توانید آن را به ویزای Silver Fern Practical Experience تبدیل کنید که در اینصورت امکان این را خواهید داشت که دو سال دیگر در نیوزیلند بمانید و کار کنید.

این ویزا قابلیت تبدیل به اقامت دائمی نیوزیلند را نیز داراست.

میزان هزینه‌های زندگی در نیوزیلند:

بطور متوسط هزینه اجاره خونه بین 200 تا 350 دلار نیوزیلندی در هفته است.

بین 100 تا 150 NZD هم هزینه خورد و خوراک برای یک فرد مجرد در یک هفته می‌شود.

بدون در نظر گرفتن هزینه های متفرقه دیگر،هزینه متوسط زندگی در یک ماه برای یک فرد مجرد در حدود 1500 دلار نیوزیلندی خواهد شد که تقریبا معادل 1200 دلار آمریکا در یک ماه خواهد شد.

البته هزینه‌های زندگی همانطوری که میدانید بسته به خیلی از شرایط از جمله شرایط جغرافیایی محل زندگی،زندگی در شهرهای پرجمعیت مثل اوکلند و ولینگتون،مساحت محل زندگی،میزان مخارج متفرقه و غیره بسیار می تواند متغیر باشد.

هزینه زندگی در نیوزیلند به مراتب از هزینه زندگی در استرالیا کمتر است.

میزان درآمدها در نیوزیلند

در صورتی که در نیوزیلند یک کار تخصصی متناسب با رشته تحصیلیتان داشته باشید،میزان درآمدها  معمولا به خوبی مخارج زندگی شما را پوشش می‌دهد و حتی می‌توانید پس انداز خوبی هم انجام دهید.

میزان درآمدهای شما بسته به تحصیلات،سوابق کاری،مهارتها و محل کار و نوع کار شما میتواند متغیر باشد اما بر اساس آخرین آمار درآمدها در نیوزیلند (آمار کامل را خودتان می‌توانید در اینجا مشاهده کنید).

میزان متوسط درآمدهای هفتگی به 800 دلار نیوزیلند رسیده است.یعنی 3200 دلار در ماه که حدودا 2500 دلار آمریکایی در ماه خواهد شد.

رزرو و خرید بلیط نیوزیلند
رزرو و خرید بلیط نیوزیلند

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن