کشورهای اروپایی

ویزا پرتغال

شرایط اخذ ویزا کشور پرتغال

شرایط اخذ ویزا کشور پرتغال

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور پرتغال به شرح زیر است :

کشور پرتغال عضو اتحادیه اروپا و پیمان شنگن می باشد و جهت مسافرت به اروپا به ویزا شنگن نیاز دارید .

جهت دریافت ویزا شنگن حضور شخص متقاضی در زمان تعیین شده از طرف سفارت جهت مصاحبه و انگشت نگاری الزامی می‌باشد .

آدرس سفارت پرتغال در تهران :

تهران: دروس ، خیابان هدایت کوچه روزبه پلاک 16

تلفن : 22764061 – 22764060 – 22582760

همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به وب سایت سفارت پرتغال در تهران به نشانی اینترنتی : sefarat.eu مراجعه نمائید .

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا تجاری و توریستی :

1- تکمیل فرم درخواست روادید بطور کامل

2- یک قطعه عکس جدید رنگی (4*3، تمام رخ و با زمینه سفید)

3-گذرنامه معتبر و امضا شده توسط صاحب گذرنامه و فتوکپی ( اعتبار گذرنامه باید بیشتر از 3 ماه از تاریخ پایان ویزا باشد)

4- الف) فتوکپی از کلیه ویزاهای دریافت شده قبلی، از سایر کشورها در طول 3 سال گذشته ( درپاسپورت جدید و قدیم )

ب) کلیه ویزاهای دریافت شده ازکشورهای عضو شنگن (در پاسپورت جدید و قدیم)

5- فتوکپی شناسنامه (کلیه صفحات)

ج) همراه داشتن پاسپورتهای قبلی که تاریخ اعتبار آنها تمام شده و یا به هر دلیل تعویض شده است

6-معرفی نامه از محل کار(به زبان انگلیسی ویا ترجمه رسمی به زبان انگلیسی)

الف) اصل و فتوکپی روزنامه رسمی با درج اگهی ثبت شرکت (ترجمه شده رسمی به زبان انگلیسی)

ب ) کپی از هر گونه تغییرات شرکت ( ترجمه شده رسمی به زبان انگلیسی)

پ ) اصل کارت بازرگانی صادر شده توسط وزارت بازرگانی و فتوکپی از آن

ت ) چنانچه هزینه های طول اقامت در خارج توسط شرکت شما پرداخت شود باید در نامه قید گردد.

ث) اثبات بر فعال بودن شرکت

ج) برگه رسمی حقوق دریافتی (اولین و آخرین ماه‌های دریافت حقوق مورد نیاز می‌باشد) و همچنین برگه پرداختی به سازمان  تأمین اجتماعی (لیست بیمه)

چ) نامه بانکی با اظهار مانده موجودی حساب و همچنین ریز صورت حساب بانکی در سه ماه اخیر(تمکن مالی + لیست گردش سه ماهه)

7- دعوتنامه‌های امضا شده با جزئیات(نام درخواست دهنده، علت مسافرت، مدت اقامت و آیا اینکه در طول اقامت شرکت دعوت کننده هزینه‌های مربوطه را بعهده خواهد گرفت یا خیر ، قید گردد.) همچنین کپی از کارت اقامت ویا پاسپورت پرتغالی و همچنین پرینت حساببانکی دعوت کننده

8- در صورتیکه شما نماینده شرکت دعوت کننده هستید :

اصل قرارداد نمایندگی و کپی از آن

9- اثبات همکاری‌های گذشته با شرکت دعوت کننده یا سایر همکاری‌های بین المللی مانند: بارنامه، اثبات پرداختی‌ها

 یش فاکتور (پروفرما اینویس) به عنوان اثبات قابل قبول نمی باشد) و یا هر نوع قراردادهای امضا شده فی مابین

10- در صورت همراه بودن فرزندان با یکی از والدین اجازه رسمی پدر و مادر ترجمه شده و ممهور به مهر وزارت خارجه و دادگستری

11-رزرو هتل و تأییدیه آن

12-بیمه پزشکی مسافرت معتبر جهت کشورهای عضور شنگن و فتوکپی آن

13- رزرو بلیط برای سفر به پرتغال و برگشت به ایران.

14- متقاضیان ویزا باید هر کدام مستقلاً با تکمیل فرم درخواست ویزا همراه با کلیه مدارک درخواست شده، اقدام به تعیین وقت قبلی جهت ارایه مدارک بنمایند.

15-توجه منظور از ترجمه رسمی، ترجمه توسط مترجم رسمی و همچنین کلیه مدارک میبایست ممهور به مهر وزارت خارجه و دادگستری باشند.

همچنین همراه داشتن یک سری کپی از کلیه مدارک ترجمه شده و دعوتنامه و بدون منگنه و پانچ الزامی میباشد.

مخارج درخواست روادید مطابق جدول هزینه های روادید قابل برگشت نمی‌باشد و بصورت یورو در زمان مصاحبه دریافت میشود.

توجه: سفارت پرتغال حق درخواست هرگونه مدارک و یا اطلاعات اضافی علاوه بر مدارک

درخواستی ذکر شده درلیست بالا را برای خود محفوظ میدارد.

 1- در صورت همراه نداشتن هر یک از مدارک مورد نیاز که در لیست مدارک ذکر شده است مدارک شما توسط افسر ویزا دریافت نشده و جهت مراجعه بعدی نیاز به اخذ وقت مجدد در سایت وزارت خارجه و دریافت فرم آنلاین میباشد.

2– مدارک را طبق چک لیست زیر مرتب بفرمایید در غیر این صورت مدارک شما پذیرفته نمی شود.

2-1 فرم آنلاین همراه با عکس چسباندن عکس بر روی فرم با استفاده از چسب مایع الزامی میباشد.

2-2 کپی پاسپورت و کپی ویزا های قبلی

2-3 دعوت نامه و مدارک شخص دعوت کننده (شغلی، مالی و کارت شناسایی یا اقامت و یا کپی پاسپورت شخص دعوت کننده )

2-4 مدارک شغلی

2-5 مدارک بانکی و مالی

2-6 سایر مدارک شاملی ملکی سند ازدواج و …

2-7 کلیه کپی ها که طبق ترتیب بالا منظم شده باشد.

2-8 رزرو هتل

2-9 رزرو بلیط

2-10 کپی بیمه نامه مسافرتی

2-11 وجه درخواست ویزا (روادید توریستی و تجاری برای افراد بالای 5 سال مبلغ 60 یورو و کمتر از 5 سال رایگان میباشد)

3- در صورت خریداری بلیط مسافرتی قبل از اعلان نتیجه ویزا توسط سفارت، سفارت هیچگونه مسئولیتی را نمی‌پذیرد لذا هرگونه مسئولیت کنسلی و یا تغییر تاریخ آن به عهده متقاضی می‌باشد.

4- درصورتی که با درخواست متقاضی در گذشته در هر یک از کشورهای عضو شنگن موافقت نشده باشد، امکان درخواست مجدد از پرتغال را ندارد .

5 – بعد از تحویل مدارک جهت پیگیری نتیجه ویزا از طریق تلفنهای سفارت ویا مراجعه حضوری جدداً خودداری فرمایید.

نتیجه ویزا بعد از بررسی از طریق سفارت و بصورت تماس تلفنی از سمت سفارت اعلام میگردد .

پروسه اعلام نتایج ویزا از زمان درخواست در مورد ویزا های توریستی و تجاری از 14 روز کاری تا 30 روز کاری میباشد.

درصورتی که نتیجه بعد از 30 روز کاری اعلام نگردید از طریق ایمیل check@sefarat.eu نتیجه ویزا را پیگیری بفرمایید.

6- در صورتی که فاصله زمانی تاریخ مصاحبه با تاریخ مورد نظر متقاضی جهت مسافرت کمتر از 20 روز باشد سفارت مدارک شما را دریافت نخواهد کرد.

شما می توانید علاوه بر مراجعه حضوری و تماس تلفنی جهت گرفتن وقت به سایت سفارت پرتغال sefarat.eu مراجعه نمائید .

انواع ویزای شینگن

ویزای شنگن در ۴ نوع صادر می شود :

ویزای نوع A :

ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شنگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شنگن گردد.

ویزای نوع B :

ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شنگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شنگن برساند.

ویزای نوع C :

ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شنگن می شوند.

ویزای نوع D :

ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند.

توجه کنید که اگر بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شنگن بمانید، دیگر نیازی به ویزای شنگن ندارید بلکه باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت پیگیر مراحل اقامتی خود باشید.

درضمن اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شنگن استفاده کنید، باید حتما ۳ ماه خارج از شنگن بمانید تا بتوانید مجددا ویزای شنگن دریافت کنید.

البته در صورت داشتن دلایل ویژه میتوانید برای حداکثر یکسال هم ویزای شنگن دریافت کنید.

داشتن ویزای شنگن لزوماً به معنی تضمینی جهت ورود به محدوده شنگن نیست، یعنی اینکه اگر شما ویزای شنگن خود را از ایتالیا گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شنگن شوید مقامات مرزی شنگن در فرانسه می توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شنگن اخراج کنند.

مسافر ورودی به شنگن باید همیشه خود را آماده سوالات احتمالی از جمله هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه های اقامت نماید.

 

رزرو و خرید بلیط پرتغال
رزرو و خرید بلیط پرتغال

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

تور پرتغال :

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تورهای پرتغال به صفحه تور پرتغال سایت مراجعه نمائید.

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن