کشورهای اروپایی

ویزا قزاقستان

شرایط اخذ ویزا کشور قزاقستان

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور قزاقستان را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا قزاقستان با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند

( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد ).

آدرس و تلفن سفارت قزاقستان در تهران :

خیابان دروس – خیابان هدایت پلاک 4

تلفن : 22565371-021 و 22565933-021

قبل از سفارش ویزا به نکات زیر توجه بفرمائید :

ویزا قزاقستان ( توریستی – تجاری )

  • 1 ماه اقامت در قزاقستان – یک بار ورود – 3 ماه اعتبار ویزا ( غیر قابل تمدید )

مدت زمان صدور انواع ویزا قزاقستان :

  • ویزا توریستی قزاقستان عادی : 21 روز کاری
  • ویزا توریستی قزاقستان فوری : 14 روز کاری
  • ویزا تجاری قزاقستان ( یک بار ورود – عادی ) : 21 روز کاری
  • ویزا تجاری قزاقستان ( چند بار ورود – فوری ) : 14 روز کاری
  • ویزا تجاری قزاقستان ( یک بار ورود – تاپ ارجنت ) : 7 روز کاری
  • ویزا تجاری قزاقستان ( چند بار ورود – 3 ماه اقامت – 6 ماه اعتبار ) : 3 هفته

ویزا ترانزیت قزاقستان :

مدارک مورد نیاز : رزرو بلیط هواپیمایی ایر آستانه و اصل ویزا مقصد

اخذ ویزا ترانزیت قزاقستان 1 هفته زمان می برد و دارنده ویزا ترانزیت قزاقستان می تواند 5 روز در این کشور بماند ( این ویزا 1 ماه اعتبار دارد )

قیمت انواع ویزا کشور قزاقستان :

شما متقاضیان محترم میتوانید جهت گرفتن قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور قزاقستان ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با کارشناسان ما از طریق راه های ارتباطی تماس حاصل فرمائید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن