کشورهای اروپایی

ویزا بلغارستان

شرایط اخذ ویزا کشور بلغارستان

شرایط اخذ ویزا کشور بلغارستان

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور بلغارستان را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند .

شخص مسافر در روز تعیین شده از طرف سفارت برای انگشت نگاری و عکس برداری باید در سفارت حضور داشته باشد .

آدرس و تلفن سفارت بلغارستان در تهران :

تهران:خیابان ولیعصر – خیابان توانیر – کوچه نظامی گنجوی شماره 40

تلفن های : 88775037-021

همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به وب سایت سفارت بلغارستان در ایران به نشانی اینترنتی: www.mfa.bg/embassies/iran مراجعه نمائید .

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا کشور بلغارستان :

  1. اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی

  2. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعنبار

  3. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با زمینه سفید ( عکس پاسپورت نباشد )

  4. رزرو بلیط هواپیما و هتل

  5. دعوتنامه از آژانس های معتبر بلغارستان

  6. فرم تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی

  7. گواهی اشتغال به کار و یا تحصیل

  8. جواز کسب و یا ثبت شرکت

انواع ویزا بلغارستان :

  1. ویزا توریستی

  2. ویزا تجاری

نکاتی در مورد ویزا بلغارستان :

سفارت بلغارستان در تهران احتراما روش جدید صدور روادید (ویزا) از تاریخ ۰۱ آوریل ۲۰۱۳  را به اطلاع عموم می رساند.

روند صدور روادید  بهمراه  روش شناسایی (تشخیص هویت) با استفاده از ضبط  داده های بیومتریک (انگشت نگاری دیجیتالی و عکس دیجیتالی) انجام خواهد شد.

حضورشخصی کلیه متقاضیان برای انگشت نگاری ده انگشت و عکس های دیجیتال همراه با ارائه فرم درخواست ویزا در بخش کنسولی سفارت بلغارستان الزامیست.

بخش کنسولی تأکید می کند که مرحله شناسایی و تشخیص هویت هیچ تاثیری در روند صدور روادید نخواهد داشت(تضمینی بر صدور نهایی ویزا نخواهد بود).

روند صدور ویزا مانند گذشته مبنی بر ارائه همان مدارک میباشد.

این اقدام جدید بخشی از یک پروژه گسترده در اروپاست که با هدف ایجاد یک پایگاه داده ها حاوی اطلاعات بیومتریک و الفبا عددی از متقاضیان ویزا میباشد که برای کشورهای عضو شنگن مشترک است.

بنابراین مجموعه ی داده های بیومتریک به استفاده ی عموم درآورده خواهد شد و این مرحله برای همه متقاضیان ویزای شنگن اعمال خواهد شد.

استثنا در روش بیومتریک:

متقاضیان زیر از شرط اثر انگشت معاف می باشند:

کودکان زیر سن ۱۲ سال.

  افرادی که انگشت نگاری برای آنها از نظر فیزیکی (جسمانی) غیر ممکن یا نشدنیست.

– سران دولت ها یا اعضای  دولتی  بهمراه همسرانشان، و اعضای هیئت رسمی خود، زمانی که آنها توسط دولت های کشورهای عضو و یا سازمان های بین المللی برای یک هدف رسمی دعوت شده اند.

– پادشاهان و دیگر اعضای ارشد خانواده سلطنتی، زمانی که آنها توسط دولت های کشورهای عضو و یا سازمان های بین المللی برای یک هدف رسمی دعوت شده اند.

  • ویزای توریستی از تاریخ صدور دارای اعتبار 90 روزه می باشد و از زمان ورود امکان 30 روز اقامت در این کشور را دارید .

  • در صورتیکه دارای ویزای شنگن هستید می توانید بدون دریافت ویزا بلغارستان به این کشور سفر کنید .

قیمت انواع ویزا کشور بلغارستان :

شما متقاضیان محترم میتوانید جهت گرفتن قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور بلغارستان ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با کارشناسان ما از طریق راه های ارتباطی تماس حاصل فرمائید.

رزرو و خرید بلیط بلغارستان
رزرو و خرید بلیط بلغارستان

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

تور بلغارستان:

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تورهای بلغارستان به صفحه تور بلغارستان سایت مراجعه نمائید.

 

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن