کشورهای آمریکای شمالی

ویزا گرانادا

شرایط اخذ ویزا کشور گرانادا

شرایط اخذ ویزا کشور گرانادا

اتباع ایرانی جهت ورود به گرانادا به ویزا نیاز دارند . کشور گرانادا در ایران سفارت ندارد.

سفارت خانه های گرانادا در کشورهای چین، کوبا، بریتانیا، آمریکا و ونزوئلا قرار دارند .

مدارک مورد نیاز جهت ویزا گرانادا :

  1. پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه

  2. عکس رنگی 6 در 4 با زمینه سفید

  3. دعوتنامه از گرانادا ( در صورت داشتن دعوتنامه امکان دریافت ویزا خیلی بیشتر می شود )

  4. رزرو بلیط هواپیما

  5. فرم ویزا گرانادا

  6. نامه تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی

  7. اطلاعات شخصی

  8. کارت ملی و شناسنامه

  9. گواهی اشتغال به کار و یا جواز کسب و ثبت شرکت و یا گواهی بازنشستگی و یا گواهی تحصیلی

اخذ اقامت گرانادا :

در سال های اخیر کشور گرانادا برنامه‌ی مهاجرتی را آغاز کرده است ( از سال 2013 ) ، که منجر به اخذ تابعیت کشور برای سرمایه‌گذاران و اعضای خانواده‌شان خواهد شد.

از مزایای این برنامه میتوان به کوتاه بودن طول فرآیند بررسی پرونده (حدود ۴ ماه)، اقدام اخذ شهروندی برای بچه‌های کمتر از ۲۶ سال و والدین بالای ۶۵ سال اشاره کرد.

همچنین حضور دائم متقاضی در این کشور، طی مراحل بررسی پرونده و بعد از آن ضروری نیست.

برای گرفتن پاسپورت، نیازی به مصاحبه، مدرک تحصیلی و تجربه کاری نمی‌باشد.

به دلیل تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی این کشور، یکی از گزینه‌های مناسب سرمایه‌گذاری، خرید ملک و مستغلات است.

حداقل سرمایه برای خرید ملک جهت اخذ شهروندی این کشور، ۲۵۰هزار دلار آمریکا می‌باشد.

این ملک باید حداقل ۴ سال در تملک متقاضی باقی بماند.

لازم به ذکر است، هزینه‌هایی از قبیل هزینه وکیل، هزینه بررسی پرونده و نیز مالیات به مبلغ پرداختی اضافه خواهد شد.

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن