کشورهای آمریکای شمالی

ویزا پاناما

شرایط اخذ ویزا کشور پاناما

شرایط اخذ ویزا کشور پاناما

اتباع ایرانی جهت ورود به پاناما به ویزا نیاز دارند و قبل از ورود به پاناما می بایستی جهت دریافت ویزا اقدام نمایند .

کشور پاناما در ایران سفارت ندارد و نزدیکترین سفارت خانه های پاناما به ایران در ترکیه و قطر قرار دارند .

آدرس سفارت خانه پاناما در آنکارا ترکیه : 

سفارت پاناما در آنکارا در حال راه اندازی می باشد .

آدرس سفارت خانه پاناما در دوحه قطر : 

West Bay, Al Dafna # 26 – P.O. Box 17427 – Doha – Qatar –

تلفن : 44837740-974+

فکس : 44837477-974+

ایمیل : embpanamaqatar@mire.gob.pa و panadohaqatar@gmail.com

فهرست سایر کشورهایی که پاناما در آنها سفارت دارد :

  1. آرژانتین

  2. اتریش

  3. بلژیک

  4. بلیز

  5. بولیوی

  6. برزیل

  7. کانادا

  8. شیلی

  9. کلمبیا

  10. کاستاریکا

  11. کوبا

  12. جمهوری دومینیکن

  13. اکوادور

  14. مصر

  15. السالوادور

  16. فرانسه

  17. آلمان

  18. یونان

  19. گواتمالا

  20. هائیتی

  21. واتیکان

  22. هندوراس

  23. هند

  24. اندونزی

  25. اسرائیل

  26. ایتالیا

  27. جامائیکا

  28. ژاپن

  29. کره جنوبی

  30. مکزیک

  31. مراکش

  32. هلند

  33. نیکاراگوئه

  34. پاراگوئه

  35. پرو

  36. فیلیپین

  37. لهستان

  38. پرتغال

  39. روسیه

  40. سنگاپور

  41. آفریقای جنوبی

  42. اسپانیا

  43. سوئد

  44. تایوان

  45. تایلند

  46. ترینیداد و توباگو

  47. بریتانیا

  48. آمریکا

  49. اوروگوئه

  50. ونزوئلا

  51. ویتنام

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا پاناما :

– اصل گذرنامه معتبر با بالاي 6 ماه اعتبار از تاريخ حركت تور (امضاء شده)
– اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود)
– فتوكپي از صفحه 1 گذرنامه وهمچنين از تمام ويزاهاي قبلي و مهرهاي موجود در گذرنامه
* به علاوه يكسري فتوكپي از صفحات مشخصات و اعتبار براي بخش فروش
– اصل فرم درخواست ويزا همراه با امضاء مسافر
* براي افراد همراه (همسر و فرزندان) بايد فرم جداگانه امضاء شود
– تكميل فرم مشخصات فردي (به طور كامل)
6 رنگي، زمينه سفيد و كاملاً از رو به رو. × 2- قطعه عكس 4
– ترجمه انگليسي شناسنامه (توسط دارالترجمه)
– ترجمه انگليسي گواهي اشتغال به كار، روزنامه رسمي، پروانه كسب اتحاديه، … و گواهي
اشتغال به تحصيل و ترجمه 3 فيش اخير حقوق ماهيانه (توسط دارالترجمه)
*ترجمه انگليسي آخرين فيش حقوقي وحكم بازنشستگي براي بازنشستگان
* ذكر تاريخ شروع به كار ، سمت و ميزان درآمد در گواهي شغلي الزامي است
– پرينت انگليسي حساب جاري 6 ماه گذشته با مهر و امضاء (توسط بانك)
* فتوكپي كارت اعتباري (در صورت وجود)
* تاريخ افتتاح حساب ، ميزان موجودي و گردش حساب حتما قيد شود. ( تاريخ حساب 2 هفتهاخيرباشد )
– ترجمه رسمي اسناد ملكي به نام مسافر با مهر و تائيد وزارت امور خارجه..
– با توجه به شرايط اخذ ويزاي هر كشور، سفارتخانه مربوطه اين حق را براي خود محفوظ مي دارد كه از شما مدارك ديگري نيز درخواست نمايد.

مهاجرت به پاناما از طریق سرمایه گذاری  :

اولین مسئله در مورد مهاجرت به پاناما این هست که یک نوع مهاجرت در این کشور وجود نداره.این برنامه ها بر اساس ترویج کشاورزی وسرمایه گذاری سنگین و سرمایه گذاری سبک است.

پژوهشهای علمی، احیای جنگل، گردشگری

طی جدیدترین قوانین با دارا بودن ویزای توریستی شما به مدت 6ماه میتوانید در پاناما سکونت داشته باشید و میتوانید برنامه های سرمایه گذاری مختلف را از نزدیک مشاهده کنید این در حالی هست که تا مدتی قبل اعتبار این پاسپورت 30-90 روز بود.

– سرمایه گذاری عمومی(سنگین): سرمایه گذاری مفید شما باید 100000دلار باشد و کسب و کاری که زیر نظر دولت باشد.

– سرمایه گذاری در جنگلداری: سرمایه پروژه شما باید حداقل 40000دلار باشد (احیای جنگل)

– سرمایه گذاری کوچک (سبک): حداقل میزان سرمایه گذاری 10000 دلار و باید 3نفر شهروند پاناما را استخدام کرده و خود فرد باید مدیر کسب و کار باشد.

– بازنشتگی: باید نشان دهید که حقوق بازنشتگی شما از خارج از کشور ماهیانه 500دلار برای خوتان وهمسرتان باشد و هر نفر اضافی 100 دلار میباشد.

– کشاورزی: حداقل میزان سرمایه 40000دلار و در رابطه با کشاورزی و مزرعه داری باشد.

– سرمایه گذاری بازنشسته: باید بازنشته و گواهی سپرده بانکی در بانک پاناما که بازده مالی آن 750 دلار در ماه باشد.

– علمی: دانش آموز – دانشجو -استاد دانشگاه – معلم (برای تحصیل یا تدریس

هر کدام از این ویزا ها میتواند تغییراتی در مورد پرونده شما داشته باشد و معمولا بعد از 5 سال حق شهروندی به شما اعطا میشود.

بسیاری از مردم این کشور را از لحاط آرامش و امنیت و اقتصاد برای سپری نمودن دوران بازنشستگی خود انتخاب میکنند.

با پاسپورت پانامایی به کشورهای زیر بدون ویزا میتوانید سفر کنید:

قاره امریکا:

آرژانتین- باهاماس- باربادوس- بولیوی- برزیل- کلمبیا- کاستاریکا- دومنیکن- اکوادور- السالوادور- مکزیک- جامائیکا

گواتمالا- سنت کیتس نویس- هندوراس- نیکاراگوئه- پاراگوئه- تیرینیداد توباگو- اروگوئه- ونزوئلا

قاره اروپا: 

اتحادیه اروپا و شنگن (90 روز)

بریتانیا 6 ماه

ارمنستان 120 روز

مونته نگرو 90روز

آندورا – کرواسی – کوزوو – سن مارینو – اکراین – واتیکان

قاره آسیا و آفریقا: 

اسرائیل – کره جنوبی – مالزی – مالدیو – فیلیپین – سیشل – موریس – سنگاپور – جیبوتی – مصر – گرجستان – کنیا – موزامبیک – زامبیا – تیمور شرقی – هنگ کنگ

رزرو و خرید بلیط پاناما
رزرو و خرید بلیط پاناما

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن