کشورهای آمریکای شمالی

ویزا جمهوری دومینیکن

شرایط اخذ ویزا جمهوری دومینیکن

شرایط اخذ ویزا جمهوری دومینیکن

اتباع ایرانی جهت ورود به جمهوری دومینیکن می بایستی ویزا تهیه نمایند و قبل از ورود به جمهوری دومینیکن می بایستی اقدام به دریافت ویزا نمایند.

کشور جمهوری دومینیکن در ایران سفارت ندارد و نزدیکترین سفارت خانه های جمهوری دومینیکن به ایران در امارات و قطر قرار دارند .

درس و تلفن سفارت جمهوری دومینیکن در ابوظبی امارات : 

Al Bateen Area, Sector 2, 7th street, Villa 4 – Abu Dhabi – United Arab Emirates –

تلفن: 6580788-2-971+

فکس : 6580747-2-971+

ایمیل : uaedominicanembassy@gmail.com

وب سایت : www.drembassyuae.com

آدرس و تلفن سفارت جمهوری دومینیکن در دوحه قطر :

 West Bay Lagoon (West Entrance) – Falcon (Al Soqoor) St. Street 27, Villa 15 – P.O. Box 23545 – Doha – Qatar –

تلفن : 44113868-974+

فکس : 44113267-974+

ایمیل : dominicanrepembassydoha@hotmail.com

سایر کشورهایی که جمهوری دومینیکن در آنها سفارت دارد عبارتند از :

  1. آرژانتین

  2. اتریش

  3. بلژیک

  4. برزیل

  5. کانادا

  6. شیلی

  7. کلمبیا

  8. کاستاریکا

  9. کوبا

  10. اکوادور

  11. مصر

  12. السالوادور

  13. فرانسه

  14. آلمان

  15. گواتمالا

  16. هائیتی

  17. واتیکان

  18. هندوراس

  19. هند

  20. اسرائیل

  21. ایتالیا

  22. جامائیکا

  23. ژاپن

  24. کره جنوبی

  25. مکزیک

  26. مراکش

  27. هلند

  28. نیکاراگوئه

  29. پاناما

  30. پاراگوئه

  31. پرو

  32. پرتغال

  33. روسیه

  34. آفریقای جنوبی

  35. اسپانیا

  36. سوئد

  37. سوئیس

  38. تایوان

  39. ترینیداد و توباگو

  40. بریتانیا

  41. آمریکا

  42. اروگوئه

  43. ونزوئلا

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا جمهوری دومینیکن :

– اصل گذرنامه معتبر با بالاي 6 ماه اعتبار از تاريخ حركت تور (امضاء شده).
– اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود)
– فتوكپي از صفحه 1 گذرنامه وهمچنين از تمام ويزاهاي قبلي و مهرهاي موجود در گذرنامه
* به علاوه يكسري فتوكپي از صفحات مشخصات و اعتبار براي بخش فروش
– اصل فرم درخواست ويزا همراه با امضاء مسافر
* براي افراد همراه (همسر و فرزندان) بايد فرم جداگانه امضاء شود
– تكميل فرم مشخصات فردي (به طور كامل)
6 رنگي، زمينه سفيد و كاملاً از رو به رو. × 2- قطعه عكس 4
– ترجمه انگليسي شناسنامه (توسط دارالترجمه)
– ترجمه انگليسي گواهي اشتغال به كار، روزنامه رسمي، پروانه كسب اتحاديه، … و گواهي
اشتغال به تحصيل و ترجمه 3 فيش اخير حقوق ماهيانه (توسط دارالترجمه)
*ترجمه انگليسي آخرين فيش حقوقي وحكم بازنشستگي براي بازنشستگان
* ذكر تاريخ شروع به كار ، سمت و ميزان درآمد در گواهي شغلي الزامي است
– پرينت انگليسي حساب جاري 6 ماه گذشته با مهر و امضاء (توسط بانك)
* فتوكپي كارت اعتباري (در صورت وجود)
* تاريخ افتتاح حساب ، ميزان موجودي و گردش حساب حتما قيد شود( تاريخ حساب 2 هفته اخيرباشد )
– ترجمه رسمي اسناد ملكي به نام مسافر با مهر و تائيد وزارت امور خارجه
– با توجه به شرايط اخذ ويزاي هر كشور، سفارتخانه مربوطه اين حق را براي خود محفوظ مي دارد كه از شما مدارك ديگري نيز درخواست نمايد.

رزرو و خرید بلیط جمهوری دومینیکن
رزرو و خرید بلیط جمهوری دومینیکن

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن