کشورهای آمریکای جنوبی

ویزا ونزوئلا

شرایط اخذ ویزا کشور ونزوئلا

شرایط اخذ ویزا کشور ونزوئلا

اتباع ایرانی جهت ورود به کشور ونزوئلا به ویزا نیاز ندارند و با استفاده از پاسپورت ایرانی و ارائه بلیط رفت و برگشت امکان اقامت 2 هفته ای در ونزوئلا وجود دارد .

آدرس و تلفن سفارت ونزوئلا در تهران :

تهران: کامرانیه شمالی، کوچه تاجیکی، پلاک ۱۷

شماره تماس : 22051955, 88715185   –  شماره فکس : 22020584

انواع ویزا ونزوئلا :

 ویزا توریستی:

 با استفاده از پاسپورت ایرانی و ارائه بلیط رفت و برگشت امکان اقامت 2 هفته ای در ونزوئلا وجود دارد بدون اخذ ویزا

ویزا تجاری – ویزا یک ساله:

دارنده ویزا یکساله ونزوئلا می تواند ۳ ماه در کشور ونزوئلا بماند.

مدارک مورد نیاز اخذ ویزا تجاری ونزوئلا :

یک ماه قبل از سفر به ونزوئلا، مدارک لازم برای گرفتن ویزا تجاری ونزوئلا را به کنسولگری ونزوئلا در تهران ارائه دهید

زمان تحویل فقط یک شنبه ها و چهار شنبه ها می باشد .

  • پاسپورت

  • شناسنامه ( ترجمه رسمی اسپانیولی )

  • دو عکس رنگی، زمینه سفید، ۳٫۴

  • رزرو بلیط ونزوئلا

  • رزرو هتل در ونزوئلا

  • دعوتنامه از ونزوئلا – روی سربرگ شرکت ونزوئلایی + مهر و امضاء مدیرعامل

  • قرارداد شرکت ایرانی و ونزوئلایی در پروژه مربوطه

  • پرینت ۳ ماهه حساب شرکت ایرانی / مسافر (لاتین)

  • رزومه / کاتالوگ شرکت ایرانی ( ترجمه رسمی اسپانیولی )

  • مدرک کاری ( ترجمه رسمی اسپانیولی )

  • کارفرما: روزنامه رسمی / جواز

  • کارمند: حکم کارگزینی / بازنشستگی، سه فیش حقوقی اخیر، لیست بیمه

قیمت انواع ویزا کشور ونزوئلا :

شما متقاضیان محترم میتوانید جهت گرفتن قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ونزوئلا ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با کارشناسان ما از طریق راه های ارتباطی تماس حاصل فرمائید.

 

رزرو و خرید بلیط ونزوئلا
رزرو و خرید بلیط ونزوئلا

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن