کشورهای آفریقایی

ویزا نیجریه

شرایط اخذ ویزا کشور نیجریه

شرایط اخذ ویزا کشور نیجریه

اتباع ایرانی جهت ورود به نیجریه نیاز به دریافت ویزا دارند و این ویزا باید قبل از مسافرت به این کشور دریافت شود .

جهت دریافت ویزا نیجریه نیاز به حضور شخص متقاضی در سفارت نیست ( مصاحبه و انگشت نگاری انجام نمی شود )

آژانس های مسافرتی و شخصی که دارای وکالت نامه باشد می تواند اقدام به دریافت ویزا نیجریه برای شخص مسافر نمایند .

آدرس و تلفن سفارت نیجریه در تهران  :

تهران: خیابان ولیعصر، فرشته، خیابان آقا بزرگی، خیابان قربان سعیدی، خیابان چناران، خیابان سروستان غربی

زمان مراجعه به سفارت نیجریه، از یکشنبه تا پنجشنبه می‌باشد .

تلفن : ‏۸۸۲۰۶۸۱۰‏ و ‏۸۸۸۸۹۶۲۱

فکس : ‏۸۸۷۹۹۷۸۳

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویرا نیجریه :

  1. اصل پاسپورت با اعتیار حداقل 6 ماه

  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید

  3. رزرو بلیط هواپیما

  4. رزرو هتل

  5. فرم سفارت

  6. اطلاعات فردی

  7. کپی کارت ملی و شناسنامه

  8. دعوتنامه تجاری ( روی نامه سر برگ دار )

  9. جوار کسب و ثبت شرکت و یا گواهی اشتغال به تحصیل

  10. ثبت شرکت نیجریایی

انواع ویزا کشور نیجریه :

  1. ویزا تجاری

  2. ویزا توریستی

نکاتی در مورد ویزا کشور نیجریه :

جهت دریافت ویزا توریستی حداقل 14 روز کاری زمان لازم است و این زمان جهت ویزا تجاری ممکن است بیشتر شود .

بعد از ورود به نیجریه امکان 30 روز اقامت به شما داده می‌شود .

قیمت و هزینه دریافت ویزا نیجریه :

جهت آگاهی از قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور نیجریه با کارشناسان ما در ارتباط باشید .

رزرو و خرید بلیط نیجریه
رزرو و خرید بلیط نیجریه

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

 

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن