کشورهای آفریقایی

ویزا مراکش

شرایط اخذ ویزا کشور مراکش

شرایط اخذ ویزا کشور مراکش

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور مراکش را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند.

شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا مراکش اقدام نمایند.

جهت دریافت ویزا توریستی مراکش نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد ).

آدرس و تلفن سفارت مراکش در تهران :

تهران: پاسداران، نارنجستان ششم، پلاک ۲۹

تلفن : ۲۶۱۵۱۶۶۴

ساعت کاری: 08.00 تا 12.00

انواع ویزا کشور مراکش :

  1. ویزا توریستی مراکش

  2. ویزا داشجویی مراکش

  3. ویزا تجاری مراکش

  4. ویزا کاری مراکش

  5. ویزا پژوهشی مراکش

مدارک مورد نیاز اخذ ویزا توریستی مراکش در قاره پیما :

  1. کپی پاسپورت

  2. 2قطعه عکس رنگی، زمینه سفید، سایز ۶٫۴

  3. فرم درخواست روادید مراکش

  4. مدرک کاری: روزنامه رسمی / جواز کار / حکم کارگزینی / گواهی اشتغال به تحصیل *ترجمه انگلیسی، غیر رسمی

  5. گواهی مانده حساب، موجودی: ۱۰۰۰۰ دلار، لاتین، با مهر بانک

  6. رزرو پرواز مراکش

  7. رزرو هتل در مراکش

نکاتی که در مورد ویزا مراکش باید به آنها توجه داشته باشید:

نیازی به حضور درخواست کننده ویزای توریستی مراکش در سفارت مراکش در تهران نیست .

ویزای مراکش، یک بار ورود است.

اگر قصد گذر از کشور مراکش را دارید، حتما به فکر گرفتن ویزا ترانزیت مراکش / ویزای ترانزیت مراکش باشید.

قیمت انواع ویزا کشور مراکش :

شما متقاضیان محترم میتوانید جهت گرفتن قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور مراکش ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با کارشناسان ما از طریق راه های ارتباطی تماس حاصل فرمائید.

رزرو و خرید بلیط مراکش
رزرو و خرید بلیط مراکش

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن