کشورهای آفریقایی

ویزا سودان

شرایط اخذ ویزا کشور سودان

شرایط اخذ ویزا کشور سودان

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور سودان را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا سودان با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند

( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد ).

آدرس و تلفن سفارت سودان در تهران :

خیابان ولیعصر – بلوار آفریقا – خیابان بهرامی پلاک 60

تلفن : 4-88781183-021

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا کشور سودان :

  1. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 1 سال
  2. اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  3. 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 با پس زمینه سفید
  4. گواهی اشتغال به کار و یا جواز کسب و یا ثبت شرکت و یا گواهی اشتغال به تحصیل و یا گواهی بازنشستگی
  5. نامه تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر حساب بانکی

انواع ویزا های کشور سودان :

ویزا توریستی

ویزا تجاری

ویزا مسابقات ورزشی

ویزا درمانی و …

نکاتی در مورد ویزا های کشور سودان :

ویزا توریستی سودان از تاریخ صدور دارای اعتبار 2 ماهه می باشد و پس از ورود به سودان می توانید به مدت 30 روز در این کشور اقامت داشته باشید .

قیمت انواع ویزا کشور سودان :

شما متقاضیان محترم میتوانید جهت گرفتن قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور سودان ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با کارشناسان ما از طریق راه های ارتباطی تماس حاصل فرمائید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن