کشورهای آسیایی

ویزا کره شمالی

شرایط اخذ ویزا کشور کره شمالی

شرایط اخذ ویزا کشور کره شمالی

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور کره شمالی را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند.

شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا کره شمالی با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند.

( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد ).

آدرس و تلفن سفارت کره شمالی در تهران :

تهران: تهران، خیابان ونک ـ خیابان ارم ـ کوچه بهشت ـ پلاک ۲۰ و ۲۲

تلفن : 88796700-021

کشور کره شمالی با توجه به سیاست های جدید اقدام به جذب گردشگر های خارجی به کشور خود نموده است.

با توجه به این سیاست دفاتر گردشگری در تمام نقاط دنیا در حال تاسیس هستند و به گردشگران تمام کشور ها اجازه اقامت 45 روزه در کشور کره شمالی و بازدید از اماکن تاریخی و طبیعی خود را می دهد.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا کشور کره شمالی :

  1. اصل پاسپورت و کپی

  2. اصل کارت ملی و شناسنامه به همراه کپی از آنها

  3. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفبد

  4. دعوتنامه و یا معرفی نامه به انگلیسی

نکاتی در مورد ویزا توریستی کشور کره شمالی :

ویزا توریسیتی کره شمالی از تاریخ صدور دارای 1 ماه اعتبار می باشد.

پس از ورود اجازه اقامت 45 روزه به شما را میدهد.

قیمت انواع ویزا کشور کره شمالی :

شما متقاضیان محترم میتوانید جهت گرفتن قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور کره شمالی ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با کارشناسان ما از طریق راه های ارتباطی تماس حاصل فرمائید.

رزرو و خرید بلیط کره شمالی
رزرو و خرید بلیط کره شمالی

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن