کشورهای آسیایی

ویزا هند

شرایط اخذ ویزا کشور هند

شرایط اخذ ویزا کشور هند

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور هند را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت دریافت نوبت سفارت اقدام کنند

ولی به دلیل انگشت نگاری و مصاحبه حضور شخص مسافر در روز اعلام شده سفارت در محل سفارت الزامی است .

آدرس سفارت هند در تهران : 

تهران –  خیابان شهید مطهری – خیابان میرعماد – شماره ۴۶

شماره تلفن  : 5-88755102-021 

همچنین شما جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزا هند می توانید به سایت سفارت کشور به به نشانی اینترنتی : www.indianembassy-tehran.ir مراجعه نمائید .

قبل از سفارش ویزا به نکات زیر توجه بفرمائید :

ویزا توریستی هند یک بار ورود و غیر قابل تمدید است

دارنده ویزا توریستی هند می تواند 30 روز در این کشور بماند

ویزا توریستی هند 3 ماه اعتبار دارد

اگر مسافر قبلا به هند مسافرت داشته ارائه ویزا قبلی الزامی می باشد

هر ایرانی در هر سال می تواند 2 بار به کشور هند سفر کند – یعنی فاصله آخرین خروج از کشور هند و ورود احتمالی به این کشور 6 ماه باشد

3 الی 4 روز پس از تحویل اصل مدارک به قاره پیما – وقت سفارت هند به مسافر اعلام شده و 7 الی 10 روز کاری پس از انگشت نگاری ویزا صادر می شود

مسافر باید در تاریخ اعلام شده جهت انگشت نگاری به سفارت هند مراجعه نماید .

قیمت انواع ویزا کشور هند :

شما متقاضیان محترم میتوانید جهت گرفتن قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور هند ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با کارشناسان ما از طریق راه های ارتباطی تماس حاصل فرمائید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

تور هند :

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تورهای چین به صفحه تور هند سایت مراجعه نمائید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن