کشورهای آسیایی

ویزا فیلیپین

شرایط اخذ ویزا فیلیپین

شرایط اخذ ویزای کشور فیلیپین

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور فیلیپین را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزای این کشور نمایند.

شخص مسافر جهت مصاحبه در تاریخ اعلام شده سفارت باید در محل سفارت حضور داشته باشد .

آدرس و تلفن سفارت فیلیپین در تهران :

تهران: بالاتر از پارک وی- خیابان خیام- پلاک 9

تلفن : 22668774-021

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا کشور فیلیپین :

  1. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماهه .

  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 تمام رخ رنگی با پس زمینه سفید .

  3. دریافت نامه تمکن مالی از بانک و گردش 3 ماه آخر سپرده ( موجوی سپرده هر چه قدر بیشتر باشد جهت دریافت ویزا بهتر است ) .

  4. رزرو بلیط هواپیما و واچر هتل .

  5. در برخی موارد چم ضمانت بازگشت .

انواع ویزاها کشور فیلیپین :

  1. ویزا توریسیتی

  2. ویزا تجاری

  3. ویزا تحصیلی

نکاتی در مورد ویزا توریستی فیلیپین :

مدت اعتبار ویزا فیلیپین از تاریخ صدور 3 ماه می باشد.

شما پس از ورود 1 ماه اجازه اقامت در این کشور را دارید .

دریافت ویزا توریستی فیلیپین حداقل 10 روز کاری زمان نیاز دارد .

قیمت انواع ویزا کشور فیلیپین :

شما متقاضیان محترم میتوانید جهت گرفتن قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور فیلیپین ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با کارشناسان ما از طریق راه های ارتباطی تماس حاصل فرمائید.

رزرو و خرید بلیط فیلیپین
رزرو و خرید بلیط فیلیپین

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن