کشورهای آسیایی

ویزا سنگاپور

شرایط اخذ ویزا کشور سنگاپور

شرایط اخذ ویزا کشور سنگاپور

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور هند را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند .

کشور سنگاپور در جمهوری اسلامی ایران سفارت خانه ندارد.

افرادی که قصد سفر به این کشور از ایران را دارند می‌توانند توسط آژانس های مسافرتی جهت دریافت ویزا این کشور اقدام نمایند .

مدارک لازم جهت دریافت ویزا توریستی کشور سنگاپور :

  1. اسکن رنگی از پاسپورت .

  2. اسکن رنگی از عکس 6 در 4 با پس زمینه سفید .

  3. آدرس کامل محل کار و محل سکونت و نوع کار متقاضی .

 

مراحل اخذ ویزا سنگاپور در معراج گشت اصفهان :

ابتدا مدارک مورد نیاز به اداره مهاجرت سنگاپور فرستاده شده و برچسب ویزا عادی سنگاپور با پست DHL به تهران می آید.

صدور ویزا فوری سنگاپور Service Singapore Visa، یک هفته کاری زمان برده؛ و برچسب روادید سنگاپور، در کوآلالامپور (مالزی) / فرودگاه بین المللی سنگاپور، به مسافر تحویل داده می شود.

 

نکته قابل ذکر: در بعضی از مواقع برای اخذ ویزا نیاز به رزرو هواپیما و واچر هتل هم می باشد .

نکات ویزا کشور سنگاپور :

ویزا توریستی سنگاپور از تاریخ صدور دارای 2 ماه اعتبار می‌باشد.

شما پس از ورود به مدت 30 روز می توانید در کشور سنگاپور بمانید .

ویزا کشور سنگاپور به 2 صورت عادی و فوری قابل دریافت است .

دریافت ویزای عادی سنگاپور حداقل 15 روز کاری

دریافت ویزای فوری سنگاپور 7 روز کاری

قیمت انواع ویزا کشور سنگاپور :

شما متقاضیان محترم میتوانید جهت گرفتن قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور سنگاپور ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با کارشناسان ما از طریق راه های ارتباطی تماس حاصل فرمائید.

رزرو و خرید بلیط سنگاپور
رزرو و خرید بلیط سنگاپور

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

تور سنگاپور :

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تورهای سنگاپور به صفحه تور سنگاپور سایت مراجعه نمائید.

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن