کشورهای آسیایی

ویزا ترکیه

شرایط اخذ ویزا کشور ترکیه

شرایط اخذ ویزا کشور ترکیه

با توجه به توافقی که بین دولت ایران و ترکیه وجود دارد اتباع ایرانی جهت ورود به ترکیه و اقامت تا 90 روز نیاز به دریافت ویزا ندارند و چنانچه بیشتر از 90 روز نیاز به حضور در ترکیه داشته باشند می بایستی می بایستی به مقامات این کشور مراجعه و در خواست دریافت ویزا بلند مدت نمایند .

توجه داشته باشید هنگام ورود حتما مهر ورود در پاسپورت شما زده شود در غیر این صورت هنگام خروج از کشور با مشکلات فراوانی ررو برو خواهید شد .

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ترکیه بجز ویزا توریستی 90 روزه در زیر آمده است . 

ویزای توریستی برای اقامت 6 ماهه:

این نوع ویزا در حال حاضر تنها نوع ویزا می باشد که افرادی که در ترکیه دارای ملک هستند می توانند برای اقامت بلند مدت استفاده کنند البته داشتن ملک باعث دریفت قطعی این نوع ویزا نمی باشد و مدارک دیگری نیز جهت دریافت این نوع ویزا از شما خواسته می شود . که البته قوانین در این مورد در حال تغییر است و شرایط در حال بهتر شدن می باشد .

ویزا تحصیلی و دانشجویی کشور ترکیه :

در حال حاضر تنها روش گرفتن اقامت بیش از 1 سال در کشور ترکیه این روش می باشد که جهت دریافت این نوع ویزا علاوه بر داشتن نامه پذیرش از طرف دانشگاه ها و موسسات ترکیه می بایستی مدرک تومر ( مدرک زبان ترکی ) را نیز داشته باشید .

ویزا کاری و تجاری :

با ثبت شرکت در ترکیه اجازه اقامت یک ساله و بعد از مدتی 2 ساله به شما داده می شود و همچنین چنانچه شرکتی در ترکیه از شما دعوت به همکاری نماید با این دعوت نامه نیز ویزا 1 ساله کاری کشور ترکیه به شما داده خواهد شد .

قیمت انواع ویزا کشور ترکیه :

شما متقاضیان محترم میتوانید جهت گرفتن قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ترکیه ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با کارشناسان ما از طریق راه های ارتباطی تماس حاصل فرمائید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

تور ترکیه :

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تورهای چین به صفحه تور ترکیه سایت مراجعه نمائید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن