کشورهای آسیایی

ویزا تایوان

شرایط اخذ ویزا کشور تایوان

شرایط اخذ ویزا کشور تایوان

کشور تایوان در ایران سفارت ندارد و نزدیکرین شهری که تایوان در آن سفارت دارد دبی امارات متحده عربی می باشد  .

فعلا ویزای توریستی تایوان برای ملیت ایرانی صادر نمی شود.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا تجاری تایوان :

  • پاسپورت

  • دو عکس رنگی، زمینه سفید، ۶٫۴

  • پرینت شش ماهه حساب، گواهی تمکن مالی (لاتین)

  •  فرم درخواست روادید تایوان 

  •  مدارک شغلی:

    روزنامه رسمی، فیش حقوق، لیست بیمه، معرفی نامه خطاب به سفارت تایوان (روی سربرگ شرکت ایرانی، با ذکر نام و نام خانوادگی، سمت، امضاء مدیرعامل، مهر شرکت – هدف سفر + مدت اقامت) (ترجمه غیر رسمی)

    مدارک دال بر ارتباط بازرگانی شرکت ایرانی و تایوانی (مانند: رسید پرداخت، پیش فاکتور، L/C، T/T، B/L، قرارداد، مکاتبات ایمیلی، . . .)

  • دعوتنامه روی سربرگ شرکت تایوانی (با ذکر هدف سفر، امضاء مدیر عامل و مهر شرکت)

    خود مسافر باید برای مصاحبه حضوری، به سفارت تایوان در امارات بیاید.

    کنسولگری تایوان در امارات، طی ۲ / ۱ روز کاری به درخواست ویزا عادی تایوان – ویزا فوری تایوان شما رسیدگی می کند.

  • نیازی به گرفتن وقت سفارت تایوان نیست: از یکشنبه تا پنج شنبه، ۱۲:۰۰ – ۰۸:۰۰، مدارک خود را تحویل دهید.

  • با علم بر اینکه، ویزای تایپه در فاصله زمانی ۱۴:۳۰ – ۱۳:۳۰ آماده می شود.

  • دارنده ویزای تجاری تایوان می تواند دو هفته در کشور تایوان بماند.

 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا دانشجویی تایوان :

  1. فرم پذیرش از دانشگاه به ۲ زبان چینی و انگلیسی .

  2. گواهی هزینه پرداخت هزینه دانشگاه برای یکسال (برای افرادی که بورس نیستند) .

  3. گواهی که نشان دهد قبلاً در کشور چین تحصیل کرده اید یا خیر .

  4. تکمیل ۲ فرم اپلیکیشن .

  5. کپی و اصل پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار .

  6. ۲ قطعه عکس در ابعاد تصویر پاسپورت (حداقل برای ۳ ماه گذشته) .

  7. نگارش انگیزه نامه برای تحصیل در تایوان .

  8. گواهی عدم سوء پیشینه از پلیس .

  9. ارائه گواهی حساب بانکی به مقدار ۸۰ هزار دلار تایوان .

  10. پس از ورود به سفارت تایوان در امارات(دبی) هزینه صندوق سفارت عادی ۱۸۵ درهم / فوری ۲۸۰ درهم بوده و هزینه۲۵۰ دلار بابت اقدامات قبل سفارت انجام می گیرد

  11. خود مسافر شخصا می بایست جهت مصاحبه به سفارت تایوان در دبی مراجعه نماید .

  12. همچنین مدت زمان اخذ ویزای تایوان از سفارت دبی ۲ الی ۳ روز با مدت اقامت ۷ الی ۱۴ روز در تایوان می باشد و اعتبار ویزا نیز طبق تاریخ پرواز تعیین می شود .

قیمت انواع ویزا کشور تایوان :

شما متقاضیان محترم میتوانید جهت گرفتن قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور تایوان ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با کارشناسان ما از طریق راه های ارتباطی تماس حاصل فرمائید.

رزرو و خرید بلیط تایوان
رزرو و خرید بلیط تایوان

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن