فرانسه

فرانسه

تورهای اروپایی فرانسه

برنامه سفر : 

  1. بلیط رفت و برگشت

  2. ترانسفر فرودگاهی

  3.  اقامت با صبحانه

  4. بیمه مسافرتی

  5. لیدر فارسی زبان  

قوانین ویزا :

اصل و کپی گذرنامه امضا شده با حداقل 6 ماه اعتبار از زمان برگشت تور

اصل و کپی ویزاهای شنگن قبلی یا ویزای کانادا- آمریکا- استرالیا- انگلستان(در صورت دارا بودن)

اصل و کپی مدارک شغلی متقاضی به همراه ترجمه به زبان انگلیسی

اعضای هیأت مدیره شرکتها:

اصل و کپی روزنامه رسمی به همراه آگهی آخرین تغییرات به انضمام معرفی نامه به زبان انگلیسی روی

سربرگ با مهر و امضای شرکت و لیست بیمه 6 ماه آخر پرسنل به همراه اصل فیش پرداختی بیمه

کارمندان بخش خصوصی:

مدارک بالا بانضمام معرفی نامه انگلیسی از شرکت، اصل و کپی سابقه بیمه شخص، ممهور به مهر سازمان تأمین اجتماعی و فیش واریز حق بیمه به سازمان تأمین اجتماعی مربوط به شش ماه آخر

صاحبان حرف و مشاغل آزاد:

اصل و کپی جواز کسب یا اصل و کپی پروانه بهره برداری یا اصل و کپی کارت بازگانی بهمراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی

کادر پزشکی:

اصل و کپی کارت نظام پزشکی و پروانه مطب

مهندسین:

اصل و کپی پروانه اشتغال و اصل و کپی کارت نظام مهندسی به همراه روزنامه رسمی یا سابقه بیمه

اعضا هیأت علمی دانشگاه:

اصل و کپی کارت پرسنلی و اصل و کپی حکم استخدامی و فیش حقوقی

کارمندان دوایر دولتی:

اصل و کپی کارت پرسنلی و اصل و کپی حکم استخدام و کپی فیش حقوقی معرفی نامه بیانگر ارتباط کاری و سمت فرد متقاضی در شرکت یا سازمان مربوطه

دانشجویان و دانش آموزان:

گواهی اشتغال به تحصیل و مارت دانشجویی یا دانش آموزی

بازنشستگان دوایر دولتی:

اصل و کپی کارت یا جکم بازنشستگی

مدارک بانکی:

پرینت 3ماه آخر حساب بانکی با مهر و امضای بانک با مانده حساب حداقل به اعضای هر نفر 50 میلیون تومان به زبان انگلیسی

و تمکن مالی حساب به یورو و یا کارت اعتباری شخصی بین المللی مانند(Express, Mastercard, Vizamerican) و سپرده بانکی

اصل و کپی سند ملکی به همراه ترجمه به زبان انگلیسی

2 قطعه عکس 4*3 رنگی با زمینه سفید بدون لبخند و از روبرو جدید مغایر با عکس پاسپورت و ویزاهای قبلی

اصل و کپی تمام صفجات شناسنامه متقاضی به همراه ترجمه به زبان انگلیسی

مبلغ 60 یورو هزینه تحویل مدارک داخل سفارت(یورو بصورت اسکناس باشد)

توجه:

در صورت سفر فرزند زیر 18 سال با یکی از اولیا، و زن بدون همراهی همسر موافقت محضری پدر و همسر که در ایران میماند.

جهت خروج همسر و فرزند از کشور ضروری میباشد در این موافقت نامه اسم کشور ذکر گردد.

ضمناً امضای فرم درخواست کودکان زیر 18 سال توسط پدر و مادر الزامیست.

تأییدیه مهر دادگستری الزامیست

همین حالا تماس بگیرید … !

شماره های تماس:  

(10خط)   35678112 – 031

خط ویژه : 35090 – 031

به علت تغییرات لحظه ای نرخ ها، موجودی پروازها و هتل ها امکان درج دقیق تورها و قیمت ها وجود  ندارد….

شما مسافران محترم می‌توانید تنها با یک تماس ساده از نرخ استثنائی  بلیط های تخفیف دار و تورهای ویژه و لحظه آخری ما مطلع شوید

با دیگران مقایسه کرده و خودقضاوت کنید . . . !

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن