کشورهای اقیانوسیه

ویزا استرالیا

شرایط اخذ ویزا کشور استرالیا

شرایط اخذ ویزا کشور استرالیا

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور استرالیا را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند

برای دریافت ویزا استرالیا حضور شخص مسافر در ساعت تعیین شده در سفارت الزامی می باشد و از مسافر مصاحبه انجام می شود .

آدرس و تلفن سفارت استرالیا در تهران :

تهران: خیابان خالداسلامبولی، خیابان بیست و سوم، شماره ١٣

تلفن : 88724456 -021

همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت سفارت استرالیا در تهران به نشانی اینترنتی www.iran.embassy.gov.au مراجعه نمائید .

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا توریستی و ویزا دیدار از اقوام استرالیا :

  • فرم ۱۴۱۹ + فرم اطلاعات اضافی

  • سه عکس رنگی، زمینه سفید، ۶٫۴

  • رسید پرداخت ۱۳۵ AUD در یکی از دفاتر اداره مهاجرت و حفاظت مرزی DIEB در استرالیا

  • شناسنامه ( ترجمه لاتین با تایید )

  • کارت ملی( ترجمه لاتین با تایید )

  • سند مالکیت ( ترجمه لاتین با تایید )

  • مدرک کاری : جواز / روزنامه رسمی / حکم کارگزینی + ۳ فیش حقوقی + لیست بیمه، گواهی اشتغال به تحصیل ( ترجمه لاتین با تایید )

  • مدرک مالی: پرینت ۶ ماهه حساب، گواهی تمکن مالی (لاتین، با مهر بانک)

  • باید رزرو بلیط استرالیا

  • رزرو هتل در استرالیا

  • برنامه سفر به استرالیا

  • دعوتنامه رسمی استرالیا + (کپی) آخرین وضعیت اقامتی

  • آخرین مالیات پرداخت شده

  • مدرک کاری

  • مدرک مالی

  • سند مالکیت دعوت کننده

رسیدگی به درخواست روادید استرالیا، یک ماه طول می کشد. دارنده ویزای توریستی استرالیا، می تواند ۳ ماه در کشور استرالیا بماند.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا تجاری استرالیا :

  • فرم ۱۴۱۹ + فرم اطلاعات اضافی

  • سه عکس رنگی، زمینه سفید، ۶٫۴

  • رسید پرداخت ۱۳۵ AUD در یکی از دفاتر اداره مهاجرت و حفاظت مرزی DIEB در استرالیا

  • شناسنامه ( ترجمه لاتین با تایید )

  • کارت ملی( ترجمه لاتین با تایید )

  • سند مالکیت ( ترجمه لاتین با تایید )

  • مدرک کاری : جواز / روزنامه رسمی / حکم کارگزینی + ۳ فیش حقوقی + لیست بیمه، گواهی اشتغال به تحصیل ( ترجمه لاتین با تایید )

  • مدرک مالی: پرینت ۶ ماهه حساب، گواهی تمکن مالی (لاتین، با مهر بانک)

  • باید رزرو بلیط استرالیا

  • رزرو هتل در استرالیا

  • برنامه سفر به استرالیا

  • دعوتنامه رسمی استرالیا + (کپی) آخرین وضعیت اقامتی

  • آخرین مالیات پرداخت شده

  • مدرک کاری

  • مدرک مالی

  • سند مالکیت دعوت کننده

  • رزومه کاری

  • مدارک دال بر ارتباط تجاری با شرکت در استرالیا

  • فرم ۱۴۱۵

  • فرم ۱۲۲۱

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا ترانزیت استرالیا :

  • فرم ۸۷۶

  • فرم اطلاعات اضافی

  • کپی ویزا مقصد

  • دو عکس رنگی، زمینه سفید، ۶٫۴

  • رزرو بلیط مقصد

دو هفته پس از دریافت مدارک، به درخواست وی رسیدگی میشود.

ویزا کنفرانس استرالیا 

برای اخذ ویزای کنفرانس استرالیا باید تاییدیه ثبت نام در کنفرانس در استرالیا را داشته باشید.

ویزا الکترونیک استرالیا – نهایتا ویزای الکترونیک استرالیا برای مسافر، ایمیل میشود.

انواع ویزا کشور استرالیا :

  1. ویزا توریستی

  2. ویزا تجاری

  3. ویزا تحصیلی

  4. ویزا مهاجرتی

  5. ویزا ترانزیت

  6. ویزا کنفرانس

نکاتی در مورد ویزا توریستی استرالیا :

در صورت دریافت ویزا توریستی استرالیا شما 3 ماه اجازه اقامت در این کشور را دریافت می نمائید و در این 3 ماه اجازه کار و یا تحصیل در این کشور را نخواهید داشت .

معمولا 1 ماه پس از مصاحبه مشخص می شود که ویزا استرالیا به شما داده می شود و یا خیر .

قیمت انواع ویزا کشور استرالیا :

شما متقاضیان محترم میتوانید جهت گرفتن قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور استرالیا ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با کارشناسان ما از طریق راه های ارتباطی تماس حاصل فرمائید.

رزرو و خرید بلیط استرالیا
رزرو و خرید بلیط استرالیا

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

 

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن