کشورهای اروپایی

ویزا کرواسی

شرایط اخذ ویزا کشور کرواسی

شرایط اخذ ویزا کشور کرواسی

کشور کرواسی به تازگی عضو اتحادیه اروپا شده است ولی ویزا این کشور هنوز شنگن نمی‌باشد و ویزا کرواسی یه صورت National می‌باشد .

جهت دریافت ویزا کرواسی نیاز به حضور شخص متقاضی در سفارت نیست ( مصاحبه و انگشت نگاری انجام نمی شود ) و آژانس های مسافرتی و شخصی که دارای وکالت نامه باشد می تواند اقدام به دریافت ویزا کرواسی برای شخص مسافر نماید.

آدرس سفارت کرواسی در تهران :

تهران: خیابان پاسداران – بهستان یکم – پلاک 29 

تلفن : 22589923 – 22587039 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا کرواسی :

  1. فرم درخواست ویزا

  2. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه

  3. 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید که در 6 ماه اخیر گرفته شده باشد

  4. بلیط رفت و برگشت هواپیما

  5. رزرو هتل

  6. بیمه نامه مسافرتی و پزشکی

  7. گواهی تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی

  8. مدارک شغلی : گواهی اشتغال و یا جواز کسب و یا ثبت شرکت

  9. گواهی بازنشستگی

  10. نامه اشتغال به تحصیل

نکاتی در مورد ویزا کرواسی :

در صورت اخذ ویزا توریستی کرواسی اجازه اقامت 14 روزه به شما داده می شود .

سفارت کرواسی برای انجام در خوایت ویزا شما حداقل 14 روز کاری زمان نیاز دارد و در بعضی مواقع این امکان وجود دارد که بیشتر از 14 روز هم روند رسیدگی به طوب بینجامد .

در صورت داشتن ویزا شنگن معتبر نیازی به دریافت ویزا کرواسی نیست .

قیمت انواع ویزا کشور کرواسی :

شما متقاضیان محترم میتوانید جهت گرفتن قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور کرواسی ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با کارشناسان ما از طریق راه های ارتباطی تماس حاصل فرمائید.

رزرو و خرید بلیط کرواسی
رزرو و خرید بلیط کرواسی

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

تور کرواسی :

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تورهای کرواسی به صفحه تور کرواسی سایت مراجعه نمائید.

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن