کشورهای اروپایی

ویزا کرواسی

شرایط اخذ ویزا کشور کرواسی

شرایط اخذ ویزا کشور کرواسی

کشور کرواسی به تازگی عضو اتحادیه اروپا شده است ولی ویزا ایم کشور هنوز شنگن نمی باشد و ویزا کرواسی یه صورت National می باشد . جهت دریافت ویزا کرواسی نیاز به حضور شخص متقاضی در سفارت نیست ( مصاحبه و انگشت نگاری انجام نمی شود ) و آژانس های مسافرتی و شخصی که دارای وکالت نامه باشد می تواند اقدام به دریافت ویزا کرواسی برای شخص مسافر نماید .

آدرس سفارت کرواسی در تهران :خیابان پاسداران – بهستان یکم – پلاک 29 و تلفن : 22589923 – 22587039 می باشد .

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا کرواسی :

  1. فرم درخواست ویزا .
  2. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه .
  3. 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید که در 6 ماه اخیر گرفته شده باشد .
  4. بلیط رفت و برگشت هواپیما .
  5. رزرو هتل .
  6. بیمه نامه مسافرتی و پزشکی .
  7. گواهی تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی .
  8. مدارک شغلی : گواهی اشتغال و یا جواز کسب و یا ثبت شرکت .
  9. گواهی بازنشستگی .
  10. نامه اشتغال به تحصیل .

نکاتی در مورد ویزا کرواسی :

در صورت اخذ ویزا توریستی کرواسی اجازه اقامت 14 روزه به شما داده می شود .

سفارت کرواسی برای انجام در خوایت ویزا شما حداقل 14 روز کاری زمان نیاز دارد و در بعضی مواقع این امکان وجود دارد که بیشتر از 14 روز هم روند رسیدگی به طوب بینجامد .

در صورت داشتن ویزا شنگن معتر نیازی به دریافت ویزا کرواسی نیست .

قیمت انواع ویزا کشور کرواسی :

شما متقاضیان محترم میتوانید جهت گرفتن قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور کرواسی ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با کارشناسان ما از طریق راه های ارتباطی تماس حاصل فرمائید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

تور کرواسی :

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تورهای کرواسی به صفحه تور کرواسی سایت مراجعه نمائید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن