کشورهای اروپایی

ویزا نروژ

شرایط اخذ ویزا کشور نروژ

شرایط اخذ ویزا کشور نروژ

کشور نروژ عضو اتحادیه اروپا و پیمان شنگن می‌باشد و برای سفر به این کشور ویزا شنگن نیاز دارید .

حضور شخص متقاضی در زمان تعیید شده از طرف سفارت جهت انگشت نگاری و مصاحبه الزامی می‌باشد.

 آدرس و تلفن سفارت نروژ در تهران :

تهران: خیابان فرمانیه ( لواسانی ) – جنب خیابان سنبل – پلاک 201

تلفن : 22291333

همچنین جهت دریافت اطلاعات بیشتر می توانید در مورد قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور نروژ به وب سایت سفارت نروژ در تهران به نشانی اینترنتی : www.norway-iran.org مراجعه نمائید .

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا نروژ :

  1. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 3 ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی

  2. فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید )

  3. کارت ملی و شناسنامه

  4. 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش

  5. در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج

  6. نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی

  7. گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی( برای کارمنداگ و کارگران )

  8. پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی( برای صاحبان مشاغل )

  9. گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته )

  10. گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان )

  11. بیمه مسافرتی

  12. سند مالکیت ( در صورت وجود )

  13. رزرو هتل و بلیط هواپیما

نکاتی در مورد نحوه ثبت نام و اخذ ویزا نروژ :

برای گرفتن وقت از سفارت نروژ در تهران می توانید به صورت حضوری و تلفنی و آنلاین وقت سفارت خود را دریافت نماید.

جهت دریافت وقت به صورت آنلاین به سایت selfservice.udi.no مراجعه و کرده و سپس یک حساب کاربری در آن ایجاد کنید.

در آنجا نزدیکترین تاریخ های باز سفارت نروژ در تهران به شما نمایش داده می‌شود و شما می‌توانید یکی از آن تاریخ ها را انتخاب نمائید .

نوع ویزای صادره و نکات مهم ویزا :

نوع ویزایی که بطور معمول و برای بیشتر توریستها برای ورود به نروژ نیاز است،ویزای شنگن نوع C تک ورودی میباشد که می تواند بسته به تقاضا حداکثر تا 90 روز اعتبار داشته باشد.

با این ویزا،شما نمی توانید برای مدت بیشتر از 90 روز در طی یک بازه زمانی شش ماهه در محدوده شنگن باقی بمانید و این بدان معناست که برای دریافت ویزای بعدی باید حداقل شش ماه خارج از محدوده شنگن باشید تا بتوانید مجدداً برای ویزای نروژ اقدام کنید.

نحوه محاسبه مت قانونی مجاز برای اقامت در منطقه شنگن :

باید دقت کنید که تنها 90 روز مشخص کننده مدت قانونی مجاز برای باقی ماندن در محدوده شنگن نیست.

بلکه باید به تاریخ های شروع و پایان ویزا نیز دقت کنید.

حداکثر زمان 90 روز(درصورت احراز آن) از زمانی محاسبه می‌شود که اولین ورود به منطقه شنگن را انجام داده باشید.

یعنی اینکه اگر پس از دریافت ویزای توریستی تک ورودی مدتی را (بطور مثال یکماه) برای ورود به نروژ به تاخیر بیاندازید،باید توجه داشته باشید که حتی اگر مدت اعتبار ویزای شما 90 روز هم قید شده باشد،باز چون تاریخ ورودتان با یکماه تأخیر بوده است تنها دوماه فرصت دارید در محدوده شنگن باقی بمانید.

نکاتی در مورد بلیط هواپیما نروژ :

در زمان تهیه بلیت هواپیما باید دقت کنید که تاریخ ورود و خروج تان با تاریخ های ویزا همخوانی داشته باشد تا بعدها در فرودگاه هنگام خروج از نروژ دچار مشکل نشوید و یا سابقه تان را برای ورود مجدد به کشورهای عضو شنگن دچار مشکل نکنید!

دریافت ویزا مالتیپل نروژ :

ولی برای احراز آن باید دلایل کافی و لازم داشته باشید.داشتن کسب و کار در نروژ،راننده ترانزیت بودن و یا داشتن اعضای خانواده مقیم در نروژ می توانند دلایل کافی برای دریافت این نوع ویزا باشند.

شانس دریافت ویزای توریستی نروژ اگر تمامی مدارک موردنیاز را بی عیب و نقص تهیه نمایید.

اگر شرایط موردنیاز برای صدور ویزا را احراز کنید،معمولاً با مشکلی برای صدور ویزا مواجه نخواهید شد.

عوامل موثر در اخذ ویزا نروژ :

وضعیت اقتصادی و اقامتی فرد دعوت کننده در نروژ

نسبت فامیلی و میزان آشنایی و نزدیکی

وضعیت تثبیت شده شما در ایران

شاغل یا بیکار هستید

وضعیت تأهل و اینکه متاهل یا فردی جوان و مجرد هستید

وضعیت سوءسابقه شما در اروپا

و در مجموع عوامل مختلفی که گویا و گواه بازگشت یا شک در عدم بازگشت شما به وطن باشند همگی و هر کدام به نوبه خود در شانس دریافت ویزا مؤثر هستند.

قوانین اعتراض به رأی سفارت نروژ :

در صورتی که به هر دلیل با درخواست ویزای شما موافقت نشود،این حق قانونی را دارید که ظرف سه هفته پس از اعلام آن بدون پرداخت هیچ هزینه ای به تصمیم گرفته شده اعتراض کنید.

اداره مهاجرت نروژ در اسلو در مدت کوتاهی رأی نهایی خود را نسبت به اعتراض شما اعلام میدارد.

رزرو و خرید بلیط نروژ
رزرو و خرید بلیط نروژ

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن