کشورهای اروپایی

ویزا لهستان

شرایط اخذ ویزا کشور لهستان

شرایط اخذ ویزا کشور لهستان

کشور لهستان عضو اتحادیه اروپا و پیمان شنگن می باشد و شما جهت مسافرت به لهستان به ویزا شنگن نیاز دارید .

حضور شخص متقاضی ویزا در محل سفارت جهت مصاحبه و انگشت نگاری برای ویزا لهستان و شنگن الزامی می‌باشد.

آدرس و تلفن سفارت لهستان در تهران :

تهران: بلوار آفریقا، بلوار مینا، خیابان پیروز، پلاک 2

تلفن : 88787262

همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به وب سایت سفارت لهستان به تهران به آدرس اینترنتی : teheran.msz.gov.pl مراجعه نمائید .

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا لهستان :

  1. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 3 ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی

  2. فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید )

  3. کارت ملی و شناسنامه

  4. 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش

  5. در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج

  6. نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی

  7. گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی( برای کارمنداگ و کارگران )

  8. پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی( برای صاحبان مشاغل )

  9. گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته )

  10. گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان )

  11. بیمه مسافرتی

  12. سند مالکیت ( در صورت وجود )

  13. رزرو هتل و بلیط هواپیما

جهت دریافت وقت سفارت می توانید به صورت حضوری و تلفنی و یا آنلاین با مراجعه به secure.e-konsulat.gov.pl/Default.aspx درخواست وقت خود را به سفارت لهستان بدهید .

نکاتی در مورد ویزاهای لهستان :

اطلاعات کلی مربوط به روادید

روادید شنگن نوع C

اگر قصد اقامت در خاک کشور لهستان و یا دیگر کشورهای عضو شنگن (در طی یک یا چند بار بازدید) حداکثر تا 90 روز در یک دوره نیم ساله که از تاریخ نخستین ورودتان محاسبه می گردد را دارید.

اگر قصد گذر (ترانزیت) توسط قطار، خودرو یا هواپیما را از خاک شنگن دارید، می بایستی برای روادید شنگن نوع C درخواست دهید.

روادید متحد شنگن (روادید معتبر شنگن نوع C) شما را قادر به اقامت در خاک تمامی کشورهای عضو شنگن می‌نماید.

روادید ملی نوع D

اگر قصد اقامت در خاک کشور لهستان را برای بیش از 90 روز (حداقل 91 روز) در یک دوره نیم ساله که از تاریخ نخستین ورودتان محاسبه می‌گردد را دارید، می‌بایستی برای روادید شنگن نوع D درخواست دهید.  

روادبد ملی نوع D شما را قادر به:

  • اقامت در خاک کشور لهستان در طول اعتبار روادید می نماید،

  • سفر به دیگر کشورهای عضو شنگن تا مدت سه ماه در طول مدت زمان نیم ساله می نماید.

روادید ترانزیت در فرودگاه

اگر قصد سفر هوایی از کشور سومی به کشور سوم دیگر با توقف کوتاه در فرودگاه منطقه شنگن (در خاک کشور جمهوری لهستان) را دارید، و همچنین:

  1. قصد ندارید منطقه بین المللی ترانزیت فرودگاه را ترک کنید

  2. شهروند یکی از این کشورها:

کشورهای افغانستان، بنگلادش، جمهوری دموکراتیک کنگو، اریتره، اتیوپی، غنا، ایران، عراق، نیجریه، پاکستان، سودان یا سری لانکا، هستید.

می بایستی برای روادید ترانزیت در فرودگاه نوع a درخواست دهید.

توصیه میکنیم در زمانی که ترانزیت خود را از طریق فرودگاهی واقع در یک کشور عضو شنگن به غیر از کشور لهستان تنظیم مینمایید، به طور مستقیم با کنسولگری کشور مورد نظر جهت اطلاعات روادید تماس حاصل نمایید.

 روادید ترانزیت در فرودگاه نوع A، شما را قادر به اقامت تنها در منطقه بین المللی ترانزیت می نماید.

(با داشتن این نوع روادید، شما نمی توانید وارد خاک شنگن شده و یا منطقه ترانزیت فرودگاه را ترک نمایید.)

با داشتن روادید نوع C یا نوع D، تا چه زمانی می توانم در کشور لهستان/دیگر کشورهای عضو شنگن بمانم؟

مدت زمان اقامت فرد خارجی در کشور لهستان (دارندگان روادید نوع D)

یا در کشورهای عضو شنگن (دارندگان روادید نوع C) در داخل روادید مشخص شده است (“مدت اقامت” که با عدد نوشته شده است).

چنین اقامت هایی تنها در مدت زمان اعتبار روادید (روادید معتبر از تاریخ…. تا تاریخ…) امکان پذیر می‌باشند.

کدام کنسول کشور عضو شنگن به درخواست روادید شنگن شما مربوط می شود؟

کنسول کشور عضو شنگنی که مقصد اصلی سفر شماست، فرد مورد نظر است که روند درخواست روادید شما را طی خواهد نمود.

اگر قصد بازدید از کشور لهستان را ندارید، نمی توانید درخواست روادید شنگن خود را به دفتر کنسولی کشور لهستان ارسال نمایید.

اگر می‌خواهید کشورهای عضو شنگن متعددی را بازدید نمایید، کنسول کشور لسهتان فرد مربوطه برای طی کردن روند درخواست شما می باشد.

مشروط به آن که کشور لسهتان مقصد اصلی ورود شما به خاک شنگن بوده یا کشور لهستان، کشوری است که بیشتر زمان خود را در آن اقامت خواهید داشت.

قیمت انواع ویزا کشور لهستان :

شما متقاضیان محترم میتوانید جهت گرفتن قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور لهستان ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با کارشناسان ما از طریق راه های ارتباطی تماس حاصل فرمائید.

رزرو و خرید بلیط لهستان
رزرو و خرید بلیط لهستان

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن