کشورهای اروپایی

ویزا بوسنی

شرایط اخذ ویزا کشور بوسنی

شرایط اخذ ویزا کشور بوسنی

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور بوسنی هرزگوین را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا بوسنی هرزگوین اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند

( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد ).

آدرس و تلفن سفارت بوسنی هرزگوین در تهران :

شهرک غرب خیابان ایران زمین خیابان چهارم کوچه آبان پلاک 11

تلفن : 88086929-021 و 88086930 – 021

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا کشور بوسنی و هرزگوین :

  1. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 7 ماه
  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 تمام رخ رنگی با پس زمینه سفید
  3. دعوتنامه ( ضمانت نامه )

انواع ویزا بوسنی و هرزگوین :

  1. ویزا توریستی
  2. ویزا تجاری و کاری

نکاتی در مورد دریافت ویزا های کشور بوسنی و هرزگوین :

دعوتنامه ( ضمانت نامه ) جهت دریافت ویزا کشور بوسنی و هرزگوین الزامی می باشد فرد دعوت کننده با این دعوت نامه کلیه مسئولیت های شخص مسافر – پزکشی و اقامت و خروج از کشور را به عهده می گیرد .

دعوتنامه دارای اعتبار است که به تعیید پلیس بوسنی و هرزگوین رسیده باشد برای ویزا تجاری دعوت نامه علاوه بر پلیس باید به تائید اتاق بازرگانی بوسنی و هرزگوین نیز رسیده باشد .

قیمت انواع ویزا کشور بوسنی :

شما متقاضیان محترم میتوانید جهت گرفتن قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور بوسنی ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با کارشناسان ما از طریق راه های ارتباطی تماس حاصل فرمائید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن