کشورهای اروپایی

ویزا ایرلند

شرایط اخذ ویزا کشور ایرلند

شرایط اخذ ویزا کشور ایرلند

کشور ایرلند عضو اتحاد شنگن نمی باشد و برای دریافت ویزا ایرلند می توانید به سفارت ایرلند در تهران مراجعه نمائید . .

آدرس سفارت ایرلند در تهران :

تهران: فرمانیه- کامرانیه ‏شمالی- بن بست ناهید- ‏پلاک ۵‏

تلفن : ۲۲۲۹۷۹۱۸

با توجه به تغییر قوانین در سال 97سفارت ایرلند در تهران برای ایرانیان عزیر ویزا توریستی صادر نمی کند 

تنها امکان اخذ ویزا بازدید از خانواده و بازدید از دوستان با داشتن دعوتنامه معتبر از آنها در حال حاضر امکان پذیر است.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا ایرلند :

  1. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 3 ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی

  2. فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید )

  3. کارت ملی و شناسنامه

  4. 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش

  5. در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهرهای ورود و خروج

  6. نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی

  7. گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام- سمت- میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی( برای کارمنداگ و کارگران )

  8. پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی( برای صاحبان مشاغل )

  9. گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته )

  10. گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان )

  11. بیمه مسافرتی

  12. سند مالکیت ( در صورت وجود )

  13. رزرو هتل و بلیط هواپیما

انواع ویزا کشور ایرلند :

  1. ویزا تحصیلی

  2. ویزا توریستی

  3. ویزا تجاری

قیمت انواع ویزا کشور ایرلند :

شما متقاضیان محترم میتوانید جهت گرفتن قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ایرلند ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با کارشناسان ما از طریق راه های ارتباطی تماس حاصل فرمائید.

رزرو و خرید بلیط ایرلند
رزرو و خرید بلیط ایرلند

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

 

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن