کشورهای اروپایی

ویزا ایتالیا

شرایط اخذ ویزا کشور ایتالیا

شرایط اخذ ویزا کشور ایتالیا

کشور ایتالیا عضو اتحاد شنگن می باشد و برای سفر به ایتالیا نیاز به ویزا شنگن می باشد .

جهت دریافت ویزا شنگن حضور شخص متقاضی در تاریخ تعیین شده از طرف سفارت جها انگشت نگاری و مصاحبه الزامی می باشد .

آدرس سفارت ایتالیا و شماره تلفن در تهران:

تهران: خیابان آفریقا، بالاتر از تقاطع میرداماد، نبش پارک صبا، خیابان فرزان شرقی، شماره 15

شماره تلفن های : ۲۲۰۴۷۸۰۲ – ۲۲۰۴۷۸۰3

همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به وب سایت سفارت ایتالیا در تهران به نشانی اینترنتی : www.ambteheran.esteri.it مراجعه نمائید .

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا کشور ایتالیا :

  1. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 3 ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی

  2. فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید )

  3. کارت ملی و شناسنامه

  4. 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش

  5. در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج

  6. نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی

  7. گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی( برای کارمنداگ و کارگران )

  8. پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی( برای صاحبان مشاغل )

  9. گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته )

  10. گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان )

  11. بیمه مسافرتی

  12. سند مالکیت ( در صورت وجود )

  13. رزرو هتل و بلیط هواپیما

انواع ویزا ایتالیا :

  1. ویزا توریستی ایتالیا

  2. ویزا تجاری ایتالیا

  3. ویزا ویزا کاری ایتالیا و …

انواع ویزای شینگن

ویزای شنگن در ۴ نوع صادر می شود :

ویزای نوع A :

ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شنگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شنگن گردد.

ویزای نوع B :

ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شنگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شنگن برساند.

ویزای نوع C :

ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شنگن می شوند.

ویزای نوع D :

ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند.

توجه کنید که اگر بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شنگن بمانید، دیگر نیازی به ویزای شنگن ندارید بلکه باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت پیگیر مراحل اقامتی خود باشید.

درضمن اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شنگن استفاده کنید، باید حتما ۳ ماه خارج از شنگن بمانید تا بتوانید مجددا ویزای شنگن دریافت کنید.

البته در صورت داشتن دلایل ویژه می توانید برای حداکثر یکسال هم ویزای شنگن دریافت کنید.

داشتن ویزای شنگن لزوما به معنی تضمینی جهت ورود به محدوده شنگن نیست، یعنی اینکه اگر شما ویزای شنگن خود را از ایتالیا گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شنگن شوید.

مقامات مرزی شنگن در فرانسه می توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شنگن اخراج کنند.

مسافر ورودی به شنگن باید همیشه خود را آماده سوالات احتمالی از جمله هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه های اقامت نماید.

قیمت انواع ویزا کشور ایتالیا :

شما متقاضیان محترم میتوانید جهت گرفتن قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ایتالیا ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با کارشناسان ما از طریق راه های ارتباطی تماس حاصل فرمائید.

رزرو و خرید بلیط ایتالیا
رزرو و خرید بلیط ایتالیا

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن