کشورهای آمریکای شمالی

ویزا کانادا

شرایط اخذ ویزا کشور کانادا

شرایط اخذ ویزا کشور کانادا

سفارت کانادا در تهران در حال حاضر تعطیل می باشد و هیچ خدماتی ارائه نمی دهد نزدیکترین سفارت کانادا در شهر آنکارا ترکیه قرار دارد

آدرس و تلفن سفارت کانادا در تهران

در حال حاضر، این سفارت تعطیل است.

خیابان استاد مطهری – خیابان شهید سرافراز – پلاک ۵۷

تلفن: ۸۱۵۲-۰۲۱

فکس : ۸۸۷۵۷۰۵۴

وب‌سایت اداره مهاجرت کانادا: http://www.iran.gc.ca

انواع ویزا کانادا :

ویزا تک ورودی کانادا Single Entry

ویزا 5 ساله ( چند بار ورود ) Multiple Entry

سوپر ویزا Super Visa

 

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزا ( دیدار از اقوام و توریستی ) کانادا :

  • پاسپورت (حداقل اعتبار: یک سال) + کپی پاسپورت ها و ویزاهای قبلی
  • فرم درخواست ویزای کانادا
  • فرم اطلاعات خانوادگی
  • دو عکس رنگی. زمینه سفید، ۴٫۵ × ۳٫۵
  • شناسنامه : ( ترجمه به زبان انگلیسی – با تایید دادگستری و امور خارجه )
  • سند ازدواج  (در صورت تاهل) ( ترجمه به زبان انگلیسی – با تایید دادگستری و امور خارجه )
  • سند ملک  : ( ترجمه به زبان انگلیسی – با تایید دادگستری و امور خارجه )
  • مدارک کاری : ( ترجمه به زبان انگلیسی – با تایید دادگستری و امور خارجه )
  • کارفرما: روزنامه رسمی، دو فیش حقوقی آخر و لیست بیمه دو ماه آخر کارمندها، گواهی آخرین مالیات پرداخت شده
  • کارمند: حکم کارگزینی / بازنشسته: حکم بازنشستگی + دو فیش حقوقی آخر، لیست بیمه دو ماه آخر
  • پزشک: پروانه مطب، کارت نظام پزشکی / مهندس: پروانه اشتغال به کار مهندسی / وکیل: پروانه وکالت / بازرگان: کارت بازرگانی / شغل آزاد: جواز کسب + لیست بیمه دو ماه آخر، گواهی آخرین مالیات پرداخت شده
  • دانش آموز / دانشجو: گواهی اشتغال به تحصیل
  • مدارک مالی: پرینت ۶ ماهه حساب، گواهی مانده حساب، گواهی سپرده بلند مدت (لاتین، با مهر بانک)

 

را به دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری معراج گشت اصفهان داده و خود را برای انگشت نگاری در سفارت کانادا در آنکارا  کنسولگری کانادا در استانبول / سفارت کانادا در ابوظبی / کنسولگری کانادا در دبی آماده کنید.

 

درخواست کننده ویزا توریستی کانادا / ویزای دیدار اقوام در کانادا باید رزرو بلیت کانادا، رزرو هتل در کانادا، برنامه سفر به کانادا / دعوتنامه کانادا (با تایید دفتر اسناد رسمی در کانادا) + مدارک دعوت کننده:

کپی آخرین وضعیت میزبان در کانادا:

شناسنامه کانادایی / پاسپورت کانادایی / کارت اقامت دائم کانادا PR / کارت شهروندی کانادا، مدرک کاری + (کارمند) T1 General / (کارفرما) T4 Slip، گواهی مانده حساب، گواهی آخرین مالیات پرداخت شده در کشور کانادا را ضمیه مدارک فوق کند.

خبری از مصاحبه حضوری در سفارت کانادا نیست. صدور روادید کانادا، یک تا شانزده هفته زمان می برد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن