کشورهای آمریکای شمالی

ویزا پورتوریکو

شرایط اخذ ویزا کشور پورتوریکو

شرایط اخذ ویزا کشور پورتوریکو

اتباع ایرانی جهت ورود به پورتوریکو به ویزا نیاز دارند و قبل از ورود به پورتوریکو می بایستی جهت دریافت ویزا اقدام نمایند .

نیکاراگوئه در ایران سفارت ندارد و در زیر فهرست کشور هایی که پورتوریکو در آنها سفارت دارد آمده است .

فهرست کشورهایی که پورتوریکو در آنها سفارت دارد :

  1. شیلی

  2. کاستاریکا

  3. جمهوری دومینیکن

  4. مکزیک

  5. پاناما

  6. پرتغال

  7. اسپانیا

مدارکی مورد نیاز جهت دریافت ویزا پورتوریکو :

– اصل گذرنامه معتبر با بالاي 6 ماه اعتبار از تاريخ حركت تور (امضاء شده)
– اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود)
– فتوكپي از صفحه 1 گذرنامه وهمچنين از تمام ويزاهاي قبلي و مهرهاي موجود در گذرنامه
* به علاوه يكسري فتوكپي از صفحات مشخصات و اعتبار براي بخش فروش
– اصل فرم درخواست ويزا همراه با امضاء مسافر
* براي افراد همراه (همسر و فرزندان) بايد فرم جداگانه امضاء شود
– تكميل فرم مشخصات فردي (به طور كامل)
6 رنگي، زمينه سفيد و كاملاً از رو به رو. × 2- قطعه عكس 4
– ترجمه انگليسي شناسنامه (توسط دارالترجمه)
– ترجمه انگليسي گواهي اشتغال به كار، روزنامه رسمي، پروانه كسب اتحاديه، … و گواهي
اشتغال به تحصيل و ترجمه 3 فيش اخير حقوق ماهيانه (توسط دارالترجمه)
*ترجمه انگليسي آخرين فيش حقوقي وحكم بازنشستگي براي بازنشستگان
* ذكر تاريخ شروع به كار ، سمت و ميزان درآمد در گواهي شغلي الزامي است.
– پرينت انگليسي حساب جاري 6 ماه گذشته با مهر و امضاء (توسط بانك)
* فتوكپي كارت اعتباري (در صورت وجود)
* تاريخ افتتاح حساب ، ميزان موجودي و گردش حساب حتما قيد شود. ( تاريخ حساب 2 هفته اخيرباشد )
– ترجمه رسمي اسناد ملكي به نام مسافر با مهر و تائيد وزارت امور خارجه..
– با توجه به شرايط اخذ ويزاي هر كشور، سفارتخانه مربوطه اين حق را براي خود محفوظ مي دارد كه از شما مدارك ديگري نيز درخواست نمايد.
-ارائه ضمانت بازگشت الزامي است.

رزرو و خرید بلیط پرتوریکو
رزرو و خرید بلیط پرتوریکو

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن