کشورهای آمریکای شمالی

ویزا مکزیک

شرایط اخذ ویزا کشور مکزیک

شرایط اخذ ویزا کشور مکزیک

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور مکزیک را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا مکزیک اقدام نمایند

( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد ) همچنین در زمان بررسی مدارک مصاحبه نیز از شخص مسافر انجام می شود .

آدرس: تهران – منطقه ٣ – بزرگراه آفریقا – خ. گلفام – پلاک 12

شماره تماس : 22057586 , 22057590, 22057588, 22012921 

شماره فکس : 22057589

وب سایت سفارت مکزیک در تهران : embamex.sre.gob.mx/iran

فقط یک نوع ویزا مکزیک برای ایرانیان عزیر صادر می شود آن هم ویزا مولتی مکزیک می باشد

قبل از هر کاری باید وقت سفارت بگیرید که کار سختی نمی باشد

 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا مکزیک توسط قاره پیما :

– اصل گذرنامه معتبر با بالاي 6 ماه اعتبار از تاريخ حركت تور (امضاء شده).
– اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود).
– فتوكپي از صفحه 1 گذرنامه وهمچنين از تمام ويزاهاي قبلي و مهرهاي موجود در گذرنامه .
* به علاوه يكسري فتوكپي از صفحات مشخصات و اعتبار براي بخش فروش.
– اصل فرم درخواست ويزا همراه با امضاء مسافر.
* براي افراد همراه (همسر و فرزندان) بايد فرم جداگانه امضاء شود.
– تكميل فرم مشخصات فردي (به طور كامل).
6 رنگي، زمينه سفيد و كاملاً از رو به رو. × 2- قطعه عكس 4
– ترجمه انگليسي شناسنامه (توسط دارالترجمه).
– ترجمه انگليسي گواهي اشتغال به كار، روزنامه رسمي، پروانه كسب اتحاديه، … و گواهي
اشتغال به تحصيل و ترجمه 3 فيش اخير حقوق ماهيانه (توسط دارالترجمه).
*ترجمه انگليسي آخرين فيش حقوقي وحكم بازنشستگي براي بازنشستگان.
* ذكر تاريخ شروع به كار ، سمت و ميزان درآمد در گواهي شغلي الزامي است.
– پرينت انگليسي حساب جاري 6 ماه گذشته با مهر و امضاء (توسط بانك).
* فتوكپي كارت اعتباري (در صورت وجود).
* تاريخ افتتاح حساب ، ميزان موجودي و گردش حساب حتما قيد شود. ( تاريخ حساب 2 هفته
اخيرباشد )
– ترجمه رسمي اسناد ملكي به نام مسافر با مهر و تائيد وزارت امور خارجه..
*** حضور خود مسافر براي مصاحبه در سفارت الزامي است.
– با توجه به شرايط اخذ ويزاي هر كشور، سفارتخانه مربوطه اين حق را براي خود محفوظ مي دارد كه از
شما مدارك ديگري نيز درخواست نمايد.
-ارائه ضمانت بازگشت الزامي است.

-رزرو هتل

 

نکاتی در مورد ویزا مکزیک :

اخذ ویزا مکزیک حداقل 10 روز کاری زمان نیاز دارد و در مواقعی ممکن است این زمان بیشتر شود .

قیمت انواع ویزا کشور مکزیک :

شما متقاضیان محترم میتوانید جهت گرفتن قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور مکزیک ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با کارشناسان ما از طریق راه های ارتباطی تماس حاصل فرمائید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن