کشورهای آمریکای جنوبی

ویزا کلمبیا

شرایط اخذ ویزا کشور کلمبیا

شرایط اخذ ویزا کشور کلمبیا

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور کلمبیا را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند.

شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا کلمبیا با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند.

( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد ).

آدرس و تلفن سفارت کلمبیا در تهران :

تهران: خیابان دروس- خیابان هدایت- خیابان فریار- پلاک 5

تلفن: 7-22558956-021

انواع ویزا های کشور کلمبیا :

  1. ویزا توریستی

  2. ویزا کاری

  3. ویزا بازرگانی

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزا کلمبیا :

ویزا توریستی :

  1. اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه .

  2. رزرو بلیط رفت و برگشت

  3. رزرو هتل

  4. دعوتنامه

ویزا کاری :

  1. اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه .

  2. قرار داد کاری

ویزا بازرگانی:

  1. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماهه .

  2. نامه از شرکتی در کلمبیا کهه در آن ذکر شده باشد برای انجام چه معامله ای عازم کلمبیا هستید .

  3. نامه از شرکت ایرانی که در آن نوع فعالیتی که در کلمبیا دارید نوشته شده باشد.

قیمت انواع ویزا کشور کلمبیا:

شما متقاضیان محترم میتوانید جهت گرفتن قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور کلمبیا ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با کارشناسان ما از طریق راه های ارتباطی تماس حاصل فرمائید.

رزرو و خرید بلیط کلمبیا
رزرو و خرید بلیط کلمبیا

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن