کشورهای آمریکای جنوبی

ویزا اکوادور

شرایط اخذ ویزا کشور اکوادور

شرایط اخذ ویزا کشور اکوادور

اتباع ایرانی جهت ورود به اکوادور به ویزا نیاز ندارند و با پاسپورت ایرانی امکان اقامت 90 روزه در کشور اکوادور وجود دارد فقط در بدو ورود به اکوادور و در فرودگاه می بایستی بلیط رفت و برگشت اکوادور و رزرو هتل در اکوادور را به مأموران فرودگاه ارائه نمائید .

آدرس و تلفن سفارت اکوادور در تهران :

تهران: ولنجک – خیابان مقدس اردبیلی – خیابان ملکی – خیابان هشت متری قائم

تلفن تماس: ۲۲۰۵۴۳۸۲-۰۲۱

تماس بگیرید:  02634252774  – 09357584457

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور اکوادور:

برای مهاجرت به اکوادور می بایستی مدارک مورد نیاز را به سفارت اکوادور در تهران تحویل دهید و با توجه به قانون عدم نیاز ویزا نمی توانید به اکوادور سفر کرده و در آنجا درخواست مهاجرت نمائید.

مدارک مورد نیاز ویزا اکوادور :

  1. پاسپورت

  2. شناسنامه

  3. کارت ملی هوشمند

  4. سند ازدواج

  5. گواهی عدم سوء پیشینه

  6. مدرک تحصیلی ( در صورت وجود )

  7. در خواست تائید مدارک به زبان لاتین ( در صورت وجود )

  8. سند ملک ( در صورت وجود )

  9. سند تمکن مالی ( در صورت وجود )

  10. سند دریافت سود از سپرده بلند مدت ( در صورت وجود )

  11. سند دریافت اجاره از ملک ( در صورت وجود )

  12. فیش و یا حکم بازنشستگی ( در صورت وجود )

مدارک بالا باید به زبان اسپانیای ترجمه شده و روی سربرگ دارالترجمه با مهر مترجم رسمی، تاییدات دادگستری و وزارت امور خارجه نیز وجود داشته باشد.

برای اخذ وقت سفارت اکوادور می بایستی هر یک شنبه تا قبل از ساعت 12 ظهر جهت گرفتن وقت با سفارت خانه در تماس باشید .

در روز مشخص شده از سوی سفارت باید درخواست تأیید مدارک به زبان لاتین، کپی همه مدارک ترجمه شده و کپی پاسپورت خود را به همراه ۱۵ دلار بابت تأیید هر مدرک به سفارتخانه اکوآدور در تهران ارائه دهید.

تحصیل در اکوادور برای اخذ اقامت موقت اکوآدور نیز امکان پذیر است منتهی مسافر اکوادور باید قادر به پرداخت هزینه تحصیل در دانشگاه های اکوآدور باشد.

شما می توانید با ثبت نام در یک کالج اسپانیایی در اکوادور برای اخذ اقامت اکوادور تلاش کنید.

گذراندن دوره زبان اسپانیایی در اکوادور، شش ترم زمان می برد – هر ترم: دو ماه.

سرمایه گذاری در اکوآدور آسان ترین راه اخذ اقامت اکوادور است.

فقط ۲۵۰۰۰ دلار در حساب سپرده با سود سالانه ۶٪ به نام خود در یک بانک در اکوآدور گذاشته و سه سال، قید این پول را زده و در کشور اکوادور بمانید.

طبق اصل خاک در کشور مهاجرپذیر اکوآدور اگر فردی در اکوادور به دنیا آمد، از تابعیت اکوآدور برخوردار می‌شود. به نظر من برای اخذ اقامت دائم اکوادور، به زایمان در اکوآدور یا ازدواج در اکوادور دل خوش نکنید. 

رزرو و خرید بلیط اکوادور
رزرو و خرید بلیط اکوادور

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن