کشورهای آمریکای جنوبی

ویزا اروگوئه

شرایط اخذ ویزا کشور اروگوئه

شرایط اخذ ویزا کشور اروگوئه

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور اروگوئه را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند.

شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا اروگوئه با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند .

( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد ).

آدرس و تلفن سفارت اروگوئه در تهران :

تهران: آفریقا(جردن)- بلوار ‏مینا- پلاک ۵‏ 

تلفن : ۸۸۶۷۹۶۹۰-021   

فکس : 66700657-021

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا کشور اروگوئه :

  1. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 7 ماه

  2. 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 با پس زمینه سفید

  3. گواهی تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی

  4. مشخصات فردی

  5. گواهی اشتغال به کار یا پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا گواهی دانشجویی و یا بازنشستگی

  6. رزرو هتل و بلیط هواپیما به اروگوئه

ویزا توریستی اروگوئه ( مونته ویدئو ) حداقل در 15 روز کاری در سفارت این کشور در تهران صادر می شود .

انواع ویزا توریستی اروگوئه :

  1. ویزا توریستی عادی

  2. ویزا توریستی فوری

رزرو و خرید بلیط اروگوئه
رزرو و خرید بلیط اروگوئه

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن