کشورهای آمریکای جنوبی

ویزا آرژانتین

شرایط اخذ ویزا کشور آرژانتین

شرایط اخذ ویزا کشور آرژانتین

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور آرژانتین را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند.

شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا آرژانتین با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند.

( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد ).

آدرس و تلفن سفارت آرژانتین در تهران :

تهران: دروس- بلوار شهرزاد- ‏خیابان یارمحمدی- کوچه ‏قو- پلاک ۶

تلفن : 22575555-021

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا کشور آرژانتین :

  1. اصل پاسپورت امضا شده توسط صاحب پاسپورت

  2. در صورتی که قبلا به کشور سفر کرده اید و در پاسپورت های قدیمی خود ویزا دارید از آنها کپی تهیه فرمائید

  3. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید

  4. شناسنامه و کارت ملی

  5. فرم تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده با موجودی حداقل 20 میلیون تومانی

  6. گواهی اشتغال به کار و یا جواز کسب یا ثبت شرکت و یا گواهی اشتغال به تحصیل

  7. جهت ویزا تحصیلی فرم ریز نمرات تحصیلی و فرم دعوت نامه تحصیلی از دانشگاه آرژانتین و آخرین مدرک تحصیلی

انواع ویزا آرژانتین :

  1. ویزا گردشگری

  2. ویزا تحصیلی

نکاتی در مورد ویزا های کشور آرژانتیتن :

هنگام در خواست ویزا کشور آرژانیتن شما می توانید در خواست ویزا 1 یا چند بار ورود را بدهید .

امکان تمدید ویزا توریسیتی در کشور آرژانتین وجود ندارد .

قیمت انواع ویزا کشور آرژانتین :

شما متقاضیان محترم میتوانید جهت گرفتن قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور آرژانتین ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با کارشناسان ما از طریق راه های ارتباطی تماس حاصل فرمائید.

رزرو و خرید بلیط آرژانتین
رزرو و خرید بلیط آرژانتین

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

تور آرژانتین :

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تورهای آرژانتین به صفحه تور آرژانتین سایت مراجعه نمائید.

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن