کشورهای آفریقایی

ویزا گینه

شرایط اخذ ویزا کشور گینه

شرایط اخذ ویزا کشور گینه

اتباع ایرانی جهت ورود به کشور گینه به ویزا نیاز دارند و این ویزا را باید قبل از مسافرت به این کشور از طریق سفارت خانه های کشور گینه تهیه نمایند .

جهت دریافت ویزا ویتنام نیاز به حضور شخص متقاضی در سفارت نیست ( مصاحبه و انگشت نگاری انجام نمی شود )

آژانس های مسافرتی و شخصی که دارای وکالت نامه باشد می تواند اقدام به دریافت ویزا گینه برای شخص مسافر نماید .

آدرس و تلفن سفارت گینه در تهران :

تهران: خیابان شریعتی – خیابان ملک پلاک 10

تلفن : ۷۷۵۳۵۷۴۴

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا گینه :

  1. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه

  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید

  3. رزرو بلیط و هتل درگینه

  4. فرم سفارت

  5. مشخصات فردی

  6. برگه واکسن تب زرد

نکاتی در مورد ویزا گینه :

سفارت گینه در تهران حداقل 3 روز پس از دریافت مدارک ویزا شما را بررسی می کند.

با ویزا توریستی اجازه اقامت 30 روزه در گینه به شما داده می‌شود .

رزرو و خرید بلیط گینه
رزرو و خرید بلیط گینه

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

 

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن