کشورهای آفریقایی

ویزا گینه

شرایط اخذ ویزا کشور گینه

شرایط اخذ ویزا کشور گینه

اتباع ایرانی جهت ورود به کشور گینه به ویزا نیاز دارند و این ویزا را باید قبل از مسافرت به این کشور از طریق سفارت خانه های کشور گینه تهیه نمایند . جهت دریافت ویزا ویتنام نیاز به حضور شخص متقاضی در سفارت نیست ( مصاحبه و انگشت نگاری انجام نمی شود ) و آژانس های مسافرتی و شخصی که دارای وکالت نامه باشد می تواند اقدام به دریافت ویزا گینه برای شخص مسافر نماید .

آدرس و تلفن سفارت گینه در تهران :

خیابان شریعتی – خیابان ملک پلاک 10 تلفن : ۷۷۵۳۵۷۴۴

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا گینه :

  1. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه .
  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید .
  3. رزرو بلیط و هتل درگینه .
  4. فرم سفارت .
  5. مشخصات فردی .
  6. برگه واکسن تب زرد .

نکاتی در مورد ویزا گینه :

سفارت گینه در تهران حداقل 3 روز پس از دریافت مدارک ویزا شما را بررسی می کند .

با ویزا توریستی اجازه اقامت 30 روزه در گینه به شما داده می شود .

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن