کشورهای آفریقایی

ویزا مصر

شرایط اخذ ویزا کشور مصر

شرایط اخذ ویزا کشور مصر

در حال حاضر برای اتباع ایرانی ویزا توریستی صادر نمی شود و فقط امکان دریافت ویزا تجاری مصر برای اتباع ایرانی وجود دارد .

آدرس سفارت مصر در تهران :

شریعتی- بعد از پل ‏رومی- کوچه رضایی- ‏پلاک ۸‏ تلفن : 22214883 – 22242268 – 22205202 .

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا تجاری مصر :

  1. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه .
  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید .
  3. دعوتنامه معتبر از شرکتی در مصر .
  4. برگ ضمانت نامه از طرف شرکت مصری در مورد تمام مسئولیت های مسافر ( بیماری – اقامت و … )
  5. بلیط رفت و برگشت .
  6. برگه تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی .

پس از اعلام درخواست ویزا تجاری به سفارت حداقل 40 روز کاری طول می کشد تا ویزا شما صادر شود .

قیمت انواع ویزا کشور مصر :

شما متقاضیان محترم میتوانید جهت گرفتن قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور مصر ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با کارشناسان ما از طریق راه های ارتباطی تماس حاصل فرمائید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن