کشورهای آفریقایی

ویزا سیرالئون

شرایط اخذ ویزا کشور سیرالئون

شرایط اخذ ویزا کشور سیرالئون

اتباع ایرانی جهت ورود به سیرالئون نیاز به دریافت ویزا دارند و این ویزا باید قبل از مسافرت به این کشور دریافت شود . جهت دریافت ویزا سیرالئون نیاز به حضور شخص متقاضی در سفارت نیست ( مصاحبه و انگشت نگاری انجام نمی شود ) و آژانس های مسافرتی و شخصی که دارای وکالت نامه باشد می تواند اقدام به دریافت ویزا سیرالئون برای شخص مسافر نمایند .

آدرس و تلفن سفارت سیرالئون در تهران  :

خیابان اقدسیه – خیابان فیروز بخش – خیابان باستان – کوچه کامران پلاک 2  تلفن : 22291619  فکس : 22282977 ایمیل : sltehran@foreignaffairs.gov.sl

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویرا سیرالئون :

  1. اصل پاسپورت با اعتیار حداقل 6 ماه .
  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید .
  3. رزرو بلیط هواپیما .
  4. رزرو هتل سیرالئون .
  5. واکسن تب زرد .
  6. فرم سفارت .
  7. اطلاعات فردی .
  8. کپی کارت ملی و شناسنامه .

انواع ویزا کشور سیرالئون :

  1. ویزا تجاری .
  2. ویزا توریستی .

نکاتی در مورد ویزا کشور سیرالئون :

جهت دریافت ویزا توریستی حداقل 14 روز کاری زمان لازم است و این زمان جهت ویزا تجاری ممکن است بیشتر شود .

بعد از ورود به ساحل عاج امکان 20 روز اقامت به شما داده می شود .

قیمت و هزینه دریافت ویزا سیرالئون :

جهت آگاهی از قیمت و هزینه دریافت ویزا با کارشناسان ما در ارتباط باشید .

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن