کشورهای آفریقایی

ویزا ساحل عاج

شرایط اخذ ویزا ساحل عاج

شرایط اخذ ویزا ساحل عاج

اتباع ایرانی جهت ورود به ساحل عاج نیاز به دریافت ویزا دارند و این ویزا باید قبل از مسافرت به این کشور دریافت شود . جهت دریافت ویزا ساحل عاج نیاز به حضور شخص متقاضی در سفارت نیست ( مصاحبه و انگشت نگاری انجام نمی شود ) و آژانس های مسافرتی و شخصی که دارای وکالت نامه باشد می تواند اقدام به دریافت ویزا ساحل عاج برای شخص مسافر نمایند .

آدرس و تلفن سفارت ساحل عاج در تهران ( کوت دوور ) :

خیابان ولنجک – خیابان 18 – پلاک 4 تلفن : 22404150 – فکس : 22400938

وب سایت بخش فرهنگی سفارت ساحل عاج در تهران : amb-ci-cc.com

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویرا ساحل عاج ( کوت دوور ) :

  1. اصل پاسپورت با اعتیار حداقل 6 ماه .
  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید .
  3. رزرو بلیط هواپیما .
  4. رزرو هتل .
  5. گواهی اشتغال به کار یا گواهی اشتغال به تحصیل و یا جواز کسب و ثبت شرکت .
  6. فرم سفارت .
  7. اطلاعات فردی .
  8. کپی کارت ملی و شناسنامه .

انواع ویزا کشور ساحل عاج ( کوت دوور ) :

  1. ویزا تجاری .
  2. ویزا توریستی .

نکاتی در مورد ویزا کشور ساحل عاج ( کوت دوور ) :

جهت دریافت ویزا توریستی حداقل 10 روز کاری زمان لازم است و این زمان جهت ویزا تجاری ممکن است بیشتر شود .

بعد از ورود به ساحل عاج امکان 30 روز اقامت به شما داده می شود .

قیمت و هزینه دریافت ویزا ساحل عاج ( کوت دوور ) :

جهت آگاهی از قیمت و هزینه دریافت ویزا با کارشناسان ما در ارتباط باشید .

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن