کشورهای آفریقایی

ویزا ساحل عاج

شرایط اخذ ویزا ساحل عاج

شرایط اخذ ویزا ساحل عاج

اتباع ایرانی جهت ورود به ساحل عاج نیاز به دریافت ویزا دارند و این ویزا باید قبل از مسافرت به این کشور دریافت شود .

جهت دریافت ویزا ساحل عاج نیاز به حضور شخص متقاضی در سفارت نیست ( مصاحبه و انگشت نگاری انجام نمی شود )

آژانس های مسافرتی و شخصی که دارای وکالت نامه باشد میتواند اقدام به دریافت ویزا ساحل عاج برای شخص مسافر نمایند .

آدرس و تلفن سفارت ساحل عاج در تهران ( کوت دوور ) :

تهران: خیابان ولنجک – خیابان 18 – پلاک 4

تلفن : 22404150

فکس : 22400938

وب سایت بخش فرهنگی سفارت ساحل عاج در تهران : amb-ci-cc.com

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویرا ساحل عاج ( کوت دوور ) :

  1. اصل پاسپورت با اعتیار حداقل 6 ماه

  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید

  3. رزرو بلیط هواپیما

  4. رزرو هتل

  5. گواهی اشتغال به کار یا گواهی اشتغال به تحصیل و یا جواز کسب و ثبت شرکت

  6. فرم سفارت

  7. اطلاعات فردی

  8. کپی کارت ملی و شناسنامه

انواع ویزا کشور ساحل عاج ( کوت دوور ) :

  1. ویزا تجاری

  2. ویزا توریستی

نکاتی در مورد ویزا کشور ساحل عاج ( کوت دوور ) :

جهت دریافت ویزا توریستی حداقل 10 روز کاری زمان لازم است و این زمان جهت ویزا تجاری ممکن است بیشتر شود .

بعد از ورود به ساحل عاج امکان 30 روز اقامت به شما داده می شود .

قیمت و هزینه دریافت ویزا ساحل عاج ( کوت دوور ):

جهت آگاهی از قیمت و هزینه دریافت ویزا با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

 

رزرو و خرید بلیط ساخل عاج
رزرو و خرید بلیط ساخل عاج

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

 

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن