کشورهای آفریقایی

ویزا تونس

شرایط اخذ ویزا کشور تونس

شرایط اخذ ویزا کشور تونس

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور تونس را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا تونس نمایند

( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد ).

آدرس و تلفن سفارت تونس در تهران :

خیابان پاسداران – خیابان شهید محمد گل نبی پلاک 10

تلفن : 22854277-021

انواع ویزا های کشور تونس :

  1. ویزا توریستی
  2. ویزا تحصیلی
  3. ویزا توریستی

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا توریستی تونس :

  1. اصل پاسپورت
  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با زمینه سفید
  3. بلیط هتل و پرواز قطعی شده
  4. اطلاعات فردی ( آدرس محل کار و محل سکونت و شماره تلفن )
  5. برای ویزای تجاری هماهنگی با شرکتی در تونس
  6. برای ویزا تحصیلی هماهنگی با دانشگاه تونس

نکاتی در مورد ویزا توریستی کشور تونس :

پس از صدور ویزا 30 روز فرصا دارید تا به کشور تونس سفر کنید و پس از ورود 1 ماه می توانید در این کشور اقامت داشته باشید .

پس از 1 ماه ویزا توریستی شما در کشور تونس تمدید نمی شود و

صدور ویزا تونس توسط سفارت حداقل بین 10 تا 15 روز به طول می انجامد .

قیمت انواع ویزا کشور تونس :

شما متقاضیان محترم میتوانید جهت گرفتن قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور تونس ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با کارشناسان ما از طریق راه های ارتباطی تماس حاصل فرمائید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن