کشورهای آفریقایی

ویزا الجزایر

شرایط اخذ ویزا کشور الجزایر

شرایط اخذ ویزا کشور الجزایر

ویزا توریستی الجزایر به اتباع ایرانی به ندرت داده می‌شود مگر از فردی در الجزایر دعوتنامه داشته باشید که در این صورت هم بسیار کم پیش می‌آید.

پس تنها راه برای رفتن به الجزایر دریافت ویزا تجاری می باشد که در زیر مدارک مورد نیاز آن نوشته سده است .

آدرس سفارت الجزایر در تهران :

تهران: شهرک غرب، خیابان ایران زمین، خیابان مهستان، کوچه 11، پلاک 20

تلفن : 3-88561882-021 .

همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به وب سایت سفرات الجزایر در تهران به نشانی اینترنتی : www.algeriaemb.ir مراجعه نمائید .

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا تجاری الجزایر :

  1. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار

  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید ( در چند ماه اخیر گرفته شده باشد و عکس پاسپورت نباشد )

  3. کپی کارت ملی و شناسنامه

  4. دعوتنامه از شرکت الجزایری

  5. رزرو بلیط هواپیما و هتل

     پس از ارسال مدارک به سفارت حداقل 20 روز به طول می‌انجامد تا سفارت جواب صدور ویزا را به شما بدهد .

    رزرو و خرید بلیط الجزایر
    رزرو و خرید بلیط الجزایر

    جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن