کشورهای آسیایی

ویزا چین

شرایط اخذ ویزا کشور چین

شرایط اخذ ویزای کشور چین

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور چین را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند.

شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا چین با در دست داشتن مدارک مورد نیاز که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند.

( جهت دریافت ویزا نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ).

آدرس و تلفن سفارت چین در تهران :

تهران: اقدسیه- روبروی آتش نشانی- پلاک 73

تلفن : 1-22291240-021

فکس: 22290690-021

همچنین جهت دریافت اطلاعات بیشتر می توانید به سایت سفارت چین در تهران به نشانی اینترنتی : ir.china-embassy.org مراجعه فرمائید .

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای چین :

  1. شناسنامه و کارت ملی

  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی به زمینه سفبد

  3. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار

  4. آدرس محل کار و محل سکونت و شغل و شماره تلفن

  5. رزرو بلیط هواپیما و واچر رزرو هتل

انواع ویزا های کشور چین :

  1. ویزا گروهی

  2. ویزا انفرادی

  3. ویزا تجاری

  4. ویزا مولتی

نکاتی در مورد ویزای کشور چین :

ویزای گروهی:

اعتبار ویزا گروهی چین ار تاریخ صدور 40 روز می باشد و پس از ورود به چین امکان 30 روز اقامت در این کشور را دارید.

این ویزا برای حداقل 5 نفر صادر می‌شود که این پنج نفر در هنگام ورود و خروج به چین باید حضور داشته باشند.

برای دریافت این نوع ویزا دو روال کاری وجود دارد:

1- ویزا عادی 14 روز کاری

2- ویزا فوری 7 روز کاری

که این حداقل روز ها می‌باشد و امکان دارد که در شرایطی این روز ها زیاد شود.

ویزا انفرادی:

ویزا انفرادی از تاریخ صدور دارای اعتبار 30 روزه می باشد.

شما پس از ورود به چین امکان اقامت 30 روزه در این کشور را دارید.

این ویزا نیز به دو صورت عادی در 7 روز و فوری در 5 روز صادر می شود .

ویزای تجاری:

ویزای تجاری چین 3 ماه اعتبار دارد.

شما پس از ورود 30 روز می توانید در این کشور بمانید.

صدور این نوع ویزا حدافل 15 روز کاری به طول می انجامد.

ویزا مولتی:

ویزا مولتی دارای اعتبار 1 ساله است و شما در این 1 سال به دفعات می توانید وارد چین شوید.

ولی در هر بار ورود حداکثر 30 روز اجازه اقامت به چین را دارید.

صدور این ویزا حداقل 30 روز کاری به طول می انجامد .

قیمت انواع ویزا کشور چین :

شما متقاضیان محترم میتوانید جهت گرفتن قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور چین ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با کارشناسان ما از طریق راه های ارتباطی تماس حاصل فرمائید.

خرید و رزرو بلیط چین
خرید و رزرو بلیط چین

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

تور چین :

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تورهای چین به صفحه تور چین سایت مراجعه نمائید.

 

 

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن