کشورهای آسیایی

ویزا ویتنام

شرایط اخذ ویزا کشور ویتنام

شرایط اخذ ویزا کشور ویتنام

اتباع ایرانی جهت ورود به کشور ویتنام به ویزا نیاز دارند

این ویزا را باید قبل از مسافرت به این کشور از طریق سفارت خانه های کشور ویتنام تهیه نمایند .

جهت دریافت ویزا ویتنام نیاز به حضور شخص متقاضی در سفارت نیست ( مصاحبه و انگشت نگاری انجام نمی شود ) و آژانس های مسافرتی و شخصی که دارای وکالت نامه باشد می تواند اقدام به دریافت ویزا ویتنام برای شخص مسافر نماید .

آدرس و تلفن و وب سایت سفارت ویتنام در تهران :

خیابان ولیعصر، خ مقدس اردبیلی، خ پسیان، خ اکبری، خ مردانی، خ اردیبهشت شرقی، پلاک ۶

تلفن :22411670

همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزا و کشور ویتنام می توانید به وب سایت سفارت ویتنام در تهران به نشانی اینترنتی :

www.vietnamembassy-iran.org مراجعه نمائید .

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا ویتنام :

  • دو عکس رنگی، زمینه سفید، ۶٫۴
  • شناسنامه
  •  کارت ملی
  • جواز کار – روزنامه رسمی – حکم کارگزینی – گواهی اشتغال به تحصیل
  •  پرینت سه ماهه حساب
  •  رزرو بلیت ویتنام ۱۰۰٪
  • رزرو هتل در ویتنام ۱۰۰٪

نکاتی در مورد ویزا ویتنام :

دارنده ویزا توریستی ویتنام، می تواند طبق مدت رزرو هتل در ویتنام، در کشور ویتنام بماند.

سفارت ویتنام برای مسافر، درخواست دعوتنامه از ویتنام می دهد.

دعوتنامه ویتنام باید به تایید اداره مهاجرت ویتنام در هانوی – اداره مهاجرت ویتنام در هوشی مینه سیتی برسد.

ویزا توریستی از زمان ورود به ویتنام دارای اعتبار 1 ماهه می باشد .

حداقل ۳ هفته فبل از سفر به ویتنام، درخواست روادید ویتنام دهید

قیمت انواع ویزا کشور ویتنام :

شما متقاضیان محترم میتوانید جهت گرفتن قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ویتنام ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با کارشناسان ما از طریق راه های ارتباطی تماس حاصل فرمائید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

تور ویتنام :

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تورهای چین به صفحه تور ویتنام سایت مراجعه نمائید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن