کشورهای آسیایی

ویزا لبنان

شرایط اخذ ویزای کشور لبنان

شرایط اخذ ویزای کشور لبنان

اتباع ایرانی بدون نیاز به ویزا به مدت 20 روز می توانند در لبنان حضور داشته باشند به شرط اینکه سفر آنها توریستی باشد.

اگر برای کار و یا تحصیل به لبنان می روید و یا بیش از 20 روز در لبنان اقامت دارید قبل از ورود باید جهت گرفتن ویزا اقدام نمایید .

آدرس سفارت لبنان در تهران :

تهران: خیابان کریم خان زند- خیابان ویلا- کوچه افشین- پلاک 20

تلفن : 88805902-021 و 88908451-021

انواع ویزا کشور لبنان :

  1. ویزا توریستی ( سینگل و دبل – اقامت بیش از 20 روز )

  2. ویزا مولتی

  3. ویزا کار

  4. ویزا ترانزیت

  5. ویزا بازرگانی

مدارک لازم جهت دریافت ویزای کشور لبنان :

  • اصل پاسپورت

  • 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با زمینه سفید .

  • رزرو بلیط هواپیما

  • رزرو هتل

  • مشخصات فردی ( آدرس محل کار و سکونت و تلفن )

  • کپی کارت ملی و شناسنامه

  • معرفی نامه یا قرارداد با شرکتی در لبنان ( جهت ویزا کار )

  • ویزا و بلیط کشور ثالت ( جهت ویزا ترانزیت )

  • معرفی نامه از شرکتی در لبنان که در آن نوع فعالیت شما ذکر شده باشد ( ویزا بازرگانی )

نکات انواع ویزای کشور لبنان :

ویزای ترانزیت در دو نوع 48 ساعته و 15 روزه صادر می شود .

ویزا مولتی دارای اعتبار 3 ماهه می باشد و به دفعات امکان ورود و خروج از لبنان را به شما می دهد .

قیمت انواع ویزا کشور لبنان :

شما متقاضیان محترم میتوانید جهت گرفتن قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور لبنان ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با کارشناسان ما از طریق راه های ارتباطی تماس حاصل فرمائید.

رزرو و خرید بلیط لبنان
رزرو و خرید بلیط لبنان

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

تور لبنان :

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تورهای لبنان به صفحه تور لبنان سایت مراجعه نمائید.

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن