کشورهای آسیایی

ویزا قطر

شرایط اخذ ویزا کشور قطر

شرایط اخذ ویزا کشور قطر

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور قطر را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند.

شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا قطر با در دست داشتن مدارک مورد نیازی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند.

جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست.

برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد.

آدرس سفارت قطر در تهران :

تهران: بزرگراه آفریقا، خیابان گل آذین، شماره 4

تلفن: 22051256-021 و 6-22221255-021

مدارک لازم جهت دریافت ویزا توریستی قطر :

  1. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه

  2. کپی شناسنامه و کارت ملی

  3. 2 قطعه عکس 6 در 4

  4. رزرو قطعی هتل و هواپیما

نکات اخذ ویزای کشور قطر :

مدت زمان برای صدور ویزا قطر حداقل 15 روز کاری می باشد .

ویزا قطر از تاریخ صدور دارای 1 ماه اعتبار می‌باشد و پس از ورود 28 روز اجازه اقامت در این کشور داده می‌شود .

جهت صدور ویزا داشتن 3 روز رزرو هتل کافی میباشد ولی در صورتی که بیشتر از 3 روز اقامت شما به طول بینجامد حتما باید برای مدت اقامت هتل رزرو نمائید وگرنه هنگام خروج به مشکل بر خواهید خورد.

قیمت انواع ویزا کشور قطر :

شما متقاضیان محترم میتوانید جهت گرفتن قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور قطر ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با کارشناسان ما از طریق راه های ارتباطی تماس حاصل فرمائید.

رزرو و خرید بلیط قطر
رزرو و خرید بلیط قطر

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن