کشورهای آسیایی

ویزا قزاقستان

شرایط اخذ ویزا کشور قزاقستان

شرایط اخذ ویزا کشور قزاقستان

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور قزاقستان را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند.

شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می‌توانند جهت اخذ ویزا قزاقستان با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند.

جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست.

برای ویزای تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد.

 

آدرس سفارت قزاقستان در تهران :

تهران: خیابان دروس، خیابان هدایت، پلاک 4

تلفن: 22565371-021 و 22565933-021

ویزا قزاقستان ( توریستی – تجاری )

  • 1 ماه اقامت در قزاقستان – یک بار ورود – 3 ماه اعتبار ویزا ( غیر قابل تمدید )

مدت زمان صدور انواع ویزا قزاقستان :

  • ویزا توریستی قزاقستان عادی : 21 روز کاری

  • ویزا توریستی قزاقستان فوری : 14 روز کاری

  • ویزا تجاری قزاقستان ( یک بار ورود – عادی ) : 21 روز کاری

  • ویزا تجاری قزاقستان ( چند بار ورود – فوری ) : 14 روز کاری

  • ویزا تجاری قزاقستان ( یک بار ورود – تاپ ارجنت ) : 7 روز کاری

  • ویزا تجاری قزاقستان ( چند بار ورود – 3 ماه اقامت – 6 ماه اعتبار ) : 3 هفته

ویزا ترانزیت قزاقستان :

مدارک لازم : رزرو بلیط هواپیمایی ایر آستانه و اصل ویزا مقصد

اخذ ویزا ترانزیت قزاقستان 1 هفته زمان می برد.

دارنده ویزا ترانزیت قزاقستان می‌تواند 5 روز در این کشور بماند ( این ویزا 1 ماه اعتبار دارد )

رزرو و خرید بلیط قزاقستان
رزرو و خرید بلیط قزاقستان

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن