کشورهای آسیایی

ویزا قرقیزستان

شرایط اخذ ویزا کشور قرقیزستان

شرایط اخذ ویزا کشور قرقیزستان

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور قرقیزستان را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند.

شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا قرقیزستان با در دست داشتن مدارک مورد نیازی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند.

جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست.

برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می‌باشد.

آدرس سفارت قرقیزستان در تهران :

تهران: خيابان پاسداران، نارنجستان پنجم، شماره ۱۲

تلفن: 22830354 -021

مدارک لازم جهت دریافت ویزا قرقیزستان :

  1. اصل پاسپورت .

  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید که تازه گرفته شده باشد .

  3. مشخصات فردی ( آدرس محل سکونت و کار و شماره تلفن )

  4. بلیط هواپیما

  5. برای ویزا تجاری جواز کسب و یا گواهی اشتغال به کار و یا دعوت نامه از شرکتی در قرقیزستان نیاز است .

انواع ویزای کشور قرقیزستان :

  1. ویزا 15 روزه توریستی .

  2. ویزا 1 ماهه توریستی .

  3. ویزا 1 ماهه تجاری .

نکات ویزا توریستی کشور قرقیزستان :

ویزا با توجه به تاریخ بلیط هواپیمایی که به سفارت ارائه می شود صادر می‌شود .

اگر در هتل اقامت نداشته اید پس از 48 ساعت باید در اداره پلیس قرقیزستان رجیستر نمائید .

صدور ویزا قرقیزستان از طرف سفارت حداقل 15 روز زمان نیاز دارد .

قیمت انواع ویزا کشور قرقیزستان :

شما متقاضیان محترم میتوانید جهت گرفتن قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور قرقیزستان ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با کارشناسان ما از طریق راه های ارتباطی تماس حاصل فرمائید.

رزرو و خرید بلیط قرقیزستان
رزرو و خرید بلیط قرقیزستان

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن