کشورهای آسیایی

ویزا قبرس

شرایط اخذ ویزا کشور قبرس

شرایط اخذ ویزا کشور قبرس

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور قبرس را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند.

شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا قبرس با در دست داشتن مدارک لازمی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند.

جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست.

برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت است.

آدرس سفارت قبرس در تهران :

تهران: تجریش خیابان شهید کریمی پلاک 194

کد پستی : 1934844681

ایمیل:  tehranembassy@mfa.gov.cy

تلفن: 22219842-021

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت سفارت قبرس در ایران به نشانی اینترنتی : www.mfa.gov.cy مراجعه نمائید .

 

مدارک لازم جهت انواع ویزاهای قبرس :

وبزا توریستی:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار .

  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید .

  3. بلیط رفت و برگشت هواپیما به نام متقاضی .

  4. رزرو هتل .

  5. گواهی اشتغال به کار با ذکر میزان درآمد .

  6. نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر حساب بانکی .

  7. کپی از 6 صفحه اول گذرنامه و ویزا های قبلی .

  8. پاسپورت های قبلی به همراه کپی .

  9. کپی شناسنامه و کارت ملی .

مدت زمان بررسی صدور ویزا توریستی 7 روز می باشد .

ویزا ورود جهت وقت مصاحبه سفارت کشوری دیگر در قبرس :

  1. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار .

  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید .

  3. بلیط رفت و برگشت هواپیما به نام متقاضی .

  4. رزرو هتل .

  5. ارائه مدرکی که نشان دهد متقاضی در سفارتی در نیکوزیا وقت مصاحبه دارد .

  6. گواهیی اشتغال به کار با ذکر تاریخ مرخصی  .

  7. اگر جهت ویزا تحصیلی به سفارت کشور دیگری می روید نامه پزیرش دانشگاه .

  8. اگر دانشجو هستید نامه اجازه غیبت .

  9. نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر حساب بانکی .

  10. کپی از 6 صفحه اول گذرنامه و ویزا های قبلی .

  11. پاسپورت های قبلی به همراه کپی .

  12. کپی شناسنامه و کارت ملی .

مدت زمان بررسی صدور ویزا 7 روز می باشد .

ویزا جهت خرید ملک در قبرس :

  1. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار .

  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید .

  3. بلیط رفت و برگشت هواپیما به نام متقاضی .

  4. رزرو هتل .

  5. دعوتنامه از طرف آژانس املاک و یا شرکت ساختمانی در قبرس .

  6. نامه پذیرش مسئولیت از طرف دعوت کننده .

  7. گواهیی اشتغال به کار با ذکر میزان درآمد  .

  8. سند مالکیت در ایران .

  9. نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر حساب بانکی .

  10. کپی از 6 صفحه اول گذرنامه و ویزا های قبلی .

  11. پاسپورت های قبلی به همراه کپی .

  12. کپی شناسنامه و کارت ملی .

مدت زمان بررسی صدور ویزا 7 روز می باشد .

ویزا برای افرادی که در قبرس ملک خریداری کرده‌اند:

  1. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار .

  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید .

  3. بلیط رفت و برگشت هواپیما به نام متقاضی .

  4. رزرو هتل .

  5. کپی قرار داد خرید و یا کپی سند قطعی .

  6. کپی مجوز خرید ملک از وزارت کشور .

  7. کپی پرداخت وجه .

  8. کپی آخرین قبض صادره آب یا برق و یا تلفن .

  9. گواهی اشتغال به کار با ذکر میزان درآمد .

  10. نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر حساب بانکی .

  11. کپی از 6 صفحه اول گذرنامه و ویزا های قبلی .

  12. پاسپورت های قبلی به همراه کپی .

  13. کپی شناسنامه و کارت ملی .

ویزای چند بار ورود :

  • گذرنامه با حداقل 1 سال اعتبار

  • کپی سند مالکیت تائید شده ایران

مدت زمان بررسی صدور ویزا 7 روز می باشد .

ویزا جهت امور کاری و یا شرکت در کنفرانس در قبرس :

  1. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار .

  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید .

  3. بلیط رفت و برگشت هواپیما به نام متقاضی .

  4. رزرو هتل .

  5. گواهی اشتغال به کار

  6. نامه تائیدیه از سازمان یا نهاد برای شرکت متقاضی در کنفرانس

  7. نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر حساب بانکی .

  8. کپی از 6 صفحه اول گذرنامه و ویزا های قبلی .

  9. پاسپورت های قبلی به همراه کپی .

  10. کپی شناسنامه و کارت ملی .

امور کاری :

  1. دعوتنامه از یک شرکت قبرسی

شرکت در کنفرانس :

  1. دعوتنامه از طرف سازمان و یا نهاد برگزار کننده

مدت زمان بررسی صدور ویزا 7 روز می باشد .

ویزا بازدید از اقوام و آشنایان :

  1. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار .

  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید .

  3. بلیط رفت و برگشت هواپیما به نام متقاضی .

  4. دعوتنامه .

  5. تعهد نامه برای کلیه مسولیت ها .

  6. گارانتی بانکی شخص دعوت کننده .

  7. کپی کارت اقامت و یا پاسپورت و یا کارت شناسائی دعوت کننده .

  8. گواهی اشتغال به کار متقاضی با ذکر میزان درآمد .

  9. نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر حساب بانکی .

  10. کپی از 6 صفحه اول گذرنامه و ویزا های قبلی .

  11. پاسپورت های قبلی به همراه کپی .

  12. کپی شناسنامه و کارت ملی .

مدت زمان بررسی صدور ویزا 7 روز می باشد .

ویزا تحصیلات ( ویزای داشجویی ) :

  1. اصل پاسپورت با حداقل 2 ماه اعتبار .

  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید .

  3. بلیط رفت و برگشت هواپیما به نام متقاضی .

  4. کپی و اصل تمام مدارک تحصیلی .

  5. گواهی آزمایشات پزشکی برای هپاتیت بی و سی – سیفلیس و عکس قفسه سینه که تا 4 ماه قبل گرفته شده باشد .

  6. گواهی عدم سو پیشینه که تا 4 ماه قبل گرفته شده باشد .

  7. نامه پذیرش دانشگاه

  8. گواهی پرداخت هزینه های دانشگاه .

  9. نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر حساب بانکی و با تائیدیه بورسیه تحصیلی .

  10. کپی از 6 صفحه اول گذرنامه و ویزا های قبلی .

  11. کپی شناسنامه و کارت ملی .

رزرو و خرید بلیط قبرس
رزرو و خرید بلیط قبرس

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

تور قبرس :

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تورهای قبرس به صفحه تور قبرس سایت مراجعه نمائید.

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن