کشورهای آسیایی

ویزا عمان

شرایط اخذ ویزا کشور عمان

شرایط اخذ ویزا کشور عمان

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور عمان را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا عمان با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند

( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد ).

آدرس و تلفن سفارت عمان در تهران :

خیابان آفریقا کوچه تندیس پلاک 12

تلفن : 22056831-021

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا کشور عمان :

  1. اصل پاسپورت
  2. 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 با زمینه سفید
  3. فرم تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر حساب بانکی با حداقل 10 میلیون تومان موجودی
  4. چک ضمانت به مبلغ 20 میلیون تومان برای برگشت
  5. رزرو قطعی هواپیما و هتل

انواع ویزا عمان :

  1. ویزا عادی 10 روزه
  2. ویزا فوری  10 روزه
  3. ویزا عادی 1 ماهه
  4. ویزا فوری 1 ماهه

نکاتی در مورد قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور عمان :

اعتبار ویزا عادی و فوری عمان از تاریخ صدور 6 ماه می باشد و شما می توانید تا 10 تا 1 ماه بسته به نوع ویزا خود در این کشور اقامت داشته باشید .

صدور ویزا های عادی 7 تا 10 روز کاری و ویزا های فوری 4 تا 5 روز کاری طول می کشد .

قیمت انواع ویزا کشور عمان  :

شما متقاضیان محترم میتوانید جهت گرفتن قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور عمان ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با کارشناسان ما از طریق راه های ارتباطی تماس حاصل فرمائید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن