کشورهای آسیایی

ویزا ترکمنستان

شرایط اخذ ویزا کشور ترکمنستان

شرایط اخذ ویزا کشور ترکمنستان

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور ترکمنستان  را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا ترکمنستان با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند

( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد ).

آدرس و تلفن سفارت ترکمنستان در تهران :

خیابان لواسانی ( فرمانیه ) خیابان وطن پور خیابان براتی پلاک 34

تلفن : 22206731-021

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا ترکمنستان :

  1. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه
  2. 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 زمینه سفید ( عکس پاسپورت نباشد )
  3. آدرس محل کار و سکونت و شماره تلفن مسافر
  4. رزرو بلیط هواپیما و واچر هتل

انواع ویزا های کشور ترکمنستان :

  1. ویزا توریستی عادی
  2. ویزا توریستی نیمه فوری
  3. ویزا توریستی فوری
  4. ویزا خصوصی
  5. ویزا تجاری
  6. ویزا تحصیلی

نکاتی در مورد ویزا های کشور ترکمنستان :

ویزا های ترکمنستان با توجه به نوع دارای اعتبار 10 تا 1 ساله می باشند .

ویزا های توریستی مخصوص شهر عشق آباد می باشند و چنانچه قصد سفر به سایر شهرهای ترکمنستان را دارید در زمان در خواست ویزا در فرم مربوطه قید نمائید .

صدور ویزا های عادی 20 روز – نیمه فوری 15 روز و فوری 10 روز به طول می انجامد .

پس از ورود می بایستی در پاسگاه پلیس در ترکمنستان رجیستر شوید .

شما می توانید به طور زمینی از دو مرز باجگیران و اینچه برون وارد کشور ترکمنستان شوید .

قیمت انواع ویزا کشور ترکمنستان :

شما متقاضیان محترم میتوانید جهت گرفتن قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ترکمنستان ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با کارشناسان ما از طریق راه های ارتباطی تماس حاصل فرمائید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن