کشورهای آسیایی

ویزا تایلند

شرایط اخذ ویزا کشور تایلند

شرایط اخذ ویزا کشور تایلند

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور تایلند را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند.

شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا تایلند با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند.

جهت دریافت ویزا نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست البته جهت اخذ ویزا تجاری و تحصیلی قوانین متفاوت است.

آدرس سفارت تایلند در تهران :

 تهران: بهارستان، روبروی بیمارستان طرفه، کوچه استقلال، پلاک 4

تلفن: 77531433-021

فکس: 77532022-021

جهت دریافت اطلاعات بیشتر به سایت سفارت تایلند در تهران به نشانی اینترنتی : www.thaiembassy-tehran.org مراجعه فرمائید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی تایلند :

  1. مشخصات فردی و شناسنامه و کارت ملی .

  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنی با زمینه سفید .

  3. بلیط رفت و برگشت و رزرو هتل .

  4. تکمیل فرم ( فرم را می توانید از سایت سفارت تایلند که در بالا نوشته شده است دانلود نمائید ) .

انواع ویزا کشور تابلند :

  1. ویزای توریسیتی

  2. ویزای تجاری

  3. ویزای تحصیلی

  4. ویزای مهاجرتی

نکات ویزا توریستی کشور تایلند :

ویزا توریستی تایلند از تاریخ صدور دارای اعتبار 3 ماهه می‌باشد و شما پس از ورود اجازه 30 روز اقامت در این کشور را دارید.

اخذ ویزا تایلند فقط به صورت عادی امکان پذیر است و حداقل 5 روز کاری به طول می انجامد .

امکان دریافت ویزای 2 بار ورود توریسیتی به تایلند نیز وجود دارد.

قیمت انواع ویزا کشور تایلند :

شما متقاضیان محترم میتوانید جهت گرفتن قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور تایلند ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با کارشناسان ما از طریق راه های ارتباطی تماس حاصل فرمائید.

رزرو و خرید بلیط تایلند
رزرو و خرید بلیط تایلند

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و روزها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و … به قسمت بلیط هواپیما خارجی یا 90ticket.ir مراجعه نمائید .

تور تایلند :

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تورهای تایلند به صفحه تور تایلند سایت مراجعه نمائید.

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن